Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I pojechał....

Polecane posty

Gość gość

Na urlop, z kolegami, a ja zostałam.....

Gość gość
no i bardzo dobrze...ty tez gdzies z kolezankami wyskocz.

Gość gość
odpoczniesz sobie , wyśpisz się , same pozytywy :)

Gość gość
A czemu nie zabrał Ciebie? :D

Gość gość
bo pracuję... Niestety nie dostałam urlopu teraz i dopiero w sierpniu może mi się uda. Ale już tęsknie i ryczeć mi się chce choc wiem ze to głupie. Ale to nasze pierwsze rozstanie na dłuzej niż dwa dni. Aż do niedzieli...;(

Gość gość
no to jak pracujesz, to tymbardziej czas po pracy przeznacz dla siebie. Wez dluga kapiel, poczutaj ksiazke...

Gość gość
niby powinno się ufać ale ja bym się na coś takieog nei zgodziłą:P

Gość gość
jakos sobie ten czas powinnam zorganizowac tylko jak sie mieszka razem i jestr sie na co dzien ze sobą, to mam wrazenie ze jak wroce do pustego , cichego domu to tam sama oszaleję;) a co do zaufania to ufam mu, kocham go bardzo, on mnie też , niedługo planujemy ślub, a poza tym jakby nie bylo to nikogo nie mozna utrzymac na smyczy. Jesli chcialby zrobic cos za moimi plecami to czy tu czy na wyjezdzie móglby to zrobic. Ale po co zakladac takie scenariusze? Ufam mu i akurat tym zamartwiac sie nie zamierzam.

Gość gość
Pojechal bez ciebie bo musi odpoczac caly czas jest z toba ! A tak z kolegami spedza milo czas powygupiaja sie pobawia :D

Gość gość
to teraz ty w sierpniu jedz bez niego

Gość gość
to trochę nie fair, że pojechał na urlop mimo, że ona nie mogła. Były już tematy typu "on pojechał a ja nie, bo mnie nie stać". Teraz sytuacja jest bardzo podobna, on pojechał, a ona nie może. Jak będą dzieci to on też pojedzie z kumplami, a ona nie, bo będzie musiała się zajmować nimi?

Gość gość
juz ja widze to ich "powygłupiają. pobawią";p nie wiem czy tylki zechce im sie ruszyc i odejsc od piwa;p niektorzy 30latkowei tak mają niestety;p Nie wiem czy musi odpoczywac ode mnie, bo z kolegami widywac mu sie na co dzien nie zabraniam. Ale po prostu trafila sie okazja wyjazdu, mógł wziac urlop,wyjechac, zabrac kumpli, spedzić czas w meskim gronie to skorzystał. Mam nadzieje, ze taka rozłaka wyjdzie nam na dobrze, bo podobno dobrze tak czasem zatesknic..

Gość gość
jesli u nas byłaby kwestia,że mnie nie stac to albo on tez by zrezygnował, albo oplacilby mi wyjazd, tylko ze ja raczej tak bym nie chciala. a co do sierpniowego wyjazdu to on byl juz wczesniej zaplanowany,że jedziemy razem. Nie staram sie patrzec na ten jego wyjazd od tej strony ze mnie zostawil, pojechal i sam sie bawi z kolegami. W sumie jakbym pojechala z nimi to pewnie bym sie wynudzila. a tak niech i on zateskni jesli znajdzie na to czas w ogole;)

Gość gość
skoro on cie olal teraz i pojechal bez ciebie, to ty jedz bez niego. Jakis cham normalnie

Gość gość
ale to nie jest kwestia ze mnie olal, bo jak pisałam wczesniej nie dostalam teraz urlopu. Tutaj wyjazd wyszedl spontanicznie, czterech kumpli, dwoch prowadzacych wlasna dzialalnosc, dwoch mogących wziac urlop, zgrali sie i pojechali. I tyle. Nie doszukuje sie tu teorii olania mnie, choc fakt ze wolalabym byc z nim. Ale z drugiej strony chyba kazdemu nalezy sie czasem jakas swoboda. Poejchal to niech jedzie, niech odpoczywa.

Gość gość
no jasne, a co innego masz w tej sytuacji powiedzieć

Gość gość
no nic bo co mogę powiedziec? mam stwierdzic ,że ma mnie w d***e i dlatego pojechal sobie w towrzystwie kolegów? wg mnie zwiazek polega tez na tym jak juz wczesniej napisałam, ze nie ejst sie uwoiazanym do swojego partnera na tej zasadzie ze on ma robic to co ja chce i tylko wylacznie ze mną. Co innego ze jest mi zwyczajnie smutno ze zostalam mna te kilka dni sama. ale nie bede oskarzac go o to ze jest d*pkiem ktory zapomnial o tym zeby zabrac ze sobą dziewczynę.

Gość gość
mysle ze gdyby cie to jakos nie bolalo to nei zakladalabys tego tematu!

Gość gość
sytuacja byłaby inna gdyby on zaplanował wcześniej, że jedzie z kumplami. A on pojechał z nimi, bo Ty nie mogłaś, czyli ma Cię w d..., chce jechać z kimkolwiek i koniec

Gość gość
założyłam ten temat, bo wiedzialam ze kto jak kto ale tutaj znajdzie sie ktos kto mnie sprowadzi na ziemie i zamiast tesknic to będę zła ,że w ogole pojechał i ze w ogole z nim jestem;p

Gość gość
no no

Gość gość
nie ma co plakac, baw sie i Ty:D

Gość madonna2665
Tu chyba siedza same gowniary co nie potrafia byc w zwiazku partnerskim i nie pozwalaja facetom wychodzic nigdzie samemu, a 2 dni rozlaki to koniec swiata. Facet tez chce troche samotnosci, oddechu, przebywania tylko z kumplami, chce zwyczajnie odpoczac i dawajcie im do tego prawo bo znow bedziecie zakladac tematy typu zostawil mnie :D

Gość gość
ja mysle ze autorka tak zrobila, bo przeciez nie pisala ze zabraniala mu wyjazdu, tylko juz w dyskusji pojawily sie glosy jaki to cham z tego faceta,że jej ze soba nie zabrał.