Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaciiiiiiiita

ma ktoś nie potrzebne 500 zł?

Polecane posty

Gość mamaciiiiiiiita

jeżeli ma ktoś nie potrzebne 500 zł.. lub mniej, a chciałby się podzielić. to proszę pisać na numer gg : 47851277 jestem w ogromnej potrzebie. człowiek u którego kupiłam telefon nie wysłał mi go , choć ja zapłaciłam mu 700 zł.. Nie mam pieniędzy, a nie mam jak zarobić na debet na koncie.. :( błagam o pomoc, potrzebuję już teraz :(

Gość mamaciiiiiiiita
chodzi o to, że nie dostanę teraz pracy .Rodzice nie wiedzą że zostałam oszukana i lepiej żeby się nie dowiedzieli, a potrzebuję uzupełnienia na koncie, sprzedam książki, sprzedam ubrania i bedzie lepiej. ale jeżeli ktoś na prawdę ma dla mnie jakieś propozycje. proszę pisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Błagam pomocy!!!!

Gość facet bez prawka lat 26
No i? Przeżyjesz bez telefonu. :O Spieerdalaj😠

Gość mamaciiiiiiiita
Coooo!?!?!!?? :O :O Ja nie potrzebuję telefonu, umiesz czytać? :O :O

Gość gość
Wiesz co, nie żal mi ciebie. Człowiek jak jest biedny to kupi telefon za 100 zł i będzie szczęśliwy. No ale jak ty głupia krowo chciałaś mieć telefon wypasiony jakiś, żeby mieć tam i neta, i fejsik i wszystko, no to mi cię nie szkoda wcale. Biedny nie kupi telefonu za 700 zł, skoro może mieć za 100zł porządny, choć bez kretyńskich bajerów. Poza tym "niepotrzebne" pisze się razem, ty nieuku.

Gość gość
a jakby ci telefon eyslal to by ci sie stan konta powiekszyl?? zal

Gość gość
chyba cie jebie ze ktos bezinteresownie da ci tyle hajsu :D:D to juz lepiej na su wejdz

Gość prawictwo pospolite125
zostan galerianka

Gość gość
no to nie chodzi o kase tylko o telefon, przeciez!! bo skoro zaplacilas za telefon to na niego czekalas, a ze ci kolo go nie wyslal to go nie masz, bo kasy tak czy siak bys nie miala, zostalas oszukana,nie ty jedyna( i mnie ktos tak oszukal) ale tu nie o kase chodzi a gdyby ci koles wyslal ten telefon?tez bys prosila o kase?bo to zadna roznica,no prosze cie....

Gość gość
Mogłaś iść do pierwszego lepszego sklepu i kupić telefon za stówę, dzwoni, wysyła smsy, mmsy, robi zdjęcia, nawet kręci filmy, czego chcieć więcej? Ale jak ty idiotko chciałaś mieć jakiegoś smartfona czy iphone za 700 zł, bo to teraz modne, bo wszyscy mają, i trzeba mieć dostęp do neta nawet w autobusie czy na kiblu, no to facet cię wydywał i dobrze zrobił, za głupotę się płaci.

Gość gość
wydymał*