Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mnie babcia wkurrrrrrr.... normalnie mam jej juz dosyc

Polecane posty

Gość gość

Chcialam sobie zrobic taki dzien oczyszczający, nic nie jesc tylko pic soki warzywno-owocowe. Jak sie ona dowiedziala to ona chce ze mną bo jej to dobrze zrobi na żołądek. Powiedzialam, ze ok ale ja miksuje te soki bo ją znam i wiem, ze ona nigdy nie zrobi nic wedlug przepisu tylko dodaje cos od siebie bo jej sie wydaje ze tak bedzie smacznie i potem zawsze potrawa czy ciasto wychodzi wstretne i niejadalne. Ale zanim rano wstalam, ona byla u nas juz na gorze o 7 chyba (jak tylko mama wyszla do pracy bo mama nie pozwala jej przyłazic kiedy jej sie podoba) i zabrała blender do swojego mieszkania na dole po czym przyniosla mi zmiksowany sok wg przepisu ktory jej podalam i byl niezly. Wszystko fajnie ale pozniej chciala zrobic nastepny wg innego przepisu ktory tez znalazlam czyli jablko+arbuz, pyszna kombinacja ale ona zuzyla pol arbuza, kilka jabłek i ... wrzucila tam chyba z 3 garsci jakis płatkow zbozowych przez ktore sok smierdzi i jest okropny w smaku, wypilam 1/3 szklaneczki i juz mnie zemdliło i jak sie z nia poklocilam po co dodawala te platki to ,,dla trawienia'' no super tylko taki dzien diety powinien byc przyjemny i smaczny tym bardziej ze kocham i owoce i warzywa, a nie zeby na siłe pic jakies obrzydlistwo wg jej pomyslu bo ona musiala dodac cos od siebie. Sama tez tego nie wypija i skonczylo sie tym ze mam caly dzbanek obrzydliwego soku w lodowce i zmarnowane owoce i to poleci najprawdopodobniej do kubła. Jak przyjdzie matka to jej powiem niech idzie na dol i odbierze ten blender i sama bede te soki robic na tą chwile jestem bezsilna wobec tej upierdliwej baby .... ona zawsze sie do wszystkiego wtraci i zawsze wszystko zniszczy nawet tak prozaiczną rzecz jak dzien na soczkach musiala mi z****c ;/

Gość gość
masakra..