Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula.xxx

Nowo poznano chłopak mnie olewa

Polecane posty

Witam wszystkich! Piszę, bo mam pewien problem i nie potrafię sobie z nim poradzić. Tzn; Ponad 2 miesiące temu poznałam chłopaka troszke ode mnie starszego. Na początku strasznie mu zależało żeby mnie poznać, pisał do mnie pierwszy (pisalismy dzien w dzien do pozna w nocy), nie ukrywam, że z początku bylam troche niedostępna traktowałam go z dystansem. Jeździlam na jego koncerty (jest muzykiem), jak mnie zobaczyl to zamienilismy dwa zdania a później poszedł do znajomych i mnie olał. I tak za kazdym razem.. Tak jakby przestalo mu zalezec, nie pisze pierwszy a ja nie chce juz pierwsza pisac bo nie chce byc nachalna.. Nie wiem co o nim sądzić, ale strasznie mi na nim zależy i nie chce go skreślać. Ale jednocześnie nie wiem co robić, bo są wakacje mięliśmy sie spotkac a tu zero odezwu z jego strony. Proszę o rady :(( Z góry dziękuję ;*

Gość gość
jezeli to muzyk,to radze dac sobie z nim spokoj szkoda czasu i zachodu:D

Gość Margaretk@
Dokładnie, już masz dziewczyno odpowiedź:(

Miałam nadzieję, że to nie będzie miało znaczenia, te różniące nas światy, ale chyba widocznie jestem za zwyczajna dla takiego gwiazdora ; d No cóż ; / W każdym bądź razie dziękuję za szczere wypowiedzi ;)