Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olorinek

z braku pieniedzy nie moge sie uwolnic z domu w ktorym ciagle sa awantury

Polecane posty

Gość Olorinek

musze siie wyzalic :O od rana slyszalem matke klucaca sie z ojcem :O ojcu nie podobalo sie ze po raz enty sciera kurze wiec zrobil wojne :O po jego wyjsciu do pracy matka dalej sie nakrecala ale gdyby marudzila o porzadek bylo by jescze ok... ona zauwazyla ze znow odlazla po miesiacu mi podeszwa z nowych butow :O akurat tak sie sklada ze obuwie z tego sklepu praktucznie zawsze po mies sie rozpada taki badziew sprzedaja ale nie :O :O :O matka urzadzila awantur zwyzwala mnie ze "pale ubrania cialem" zrobila jatke jak wariatka zaczela rzucac przedmiotami polamala mop dolownie sarajewo w domu :O oczywiscie wyzwiska jaki to JA jestem najgorszy :O takie awantury sa co jakis czas albo z nia albo z ojcem ktoy juz nawet potrafi z lapami do mnie skakac :O mam 23 lata jestem uwieziony w tym domu :O nikt niechce zatrudniac wszyscy moi znajomi pracuja po znajomosci najczesciej zalatwione wlasnie przez rodzicow... nie mam sie jak stad wyniesc chyba zwariuje niemal codzienne awantury i wyzwiska niewiaddomo o co nie moge tego zniesc przed chwila znow sie aktywowala bo w wg niej zamknelem dzwi "zle" (czyli k***a JAK) wszystko co zrobie to powod do awantur i wyzwisk juz mam dosc dusze sie tu

Gość pol litra czystej jak lza
masz 23 lata i 2 rece jak mniemam? praca z zamieszkaniem nie jest az tak trudna do znalezienia chyba?

z zamieszkaniem to jescze bardziej wgl nie slyszalem zeby ktos tutaj taka mial ze praca+zakwaterowanie tutaj wgl zadnej pracy nie ma :O nie chca zatrudniac ani na budowie ani jako listonosza nigdzie :O

wrecz moj znajomy dostal "oferte" z pizzeri ze ma sam robic pizze sam ja zawozic do klienta prywatnym samochodem z prywatnego paliwa i dodatkowo okleic to auto reklamami i logo pizzeri :O oczywiscie za najnizsza krajowa

Gość gość
zacznij sie modlić by rodzice przestali sie kłócić

teraz wyje ojcu ze roz*****a sobie mop do podlog :O a czemu go roz*****a? bo machala mi nim nad glowa! teraz drze ryj ze woda z parowek mi kapla na podloge :O nienawidze jej i tego domu :O