Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy a maz ma opory zeby sie kochac:/

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy, w 10 tygodniu, zanim zaszlam kochalismy sie codziennie albo co 2 dzien. Teraz maz ma opory, kochamy sie co 3-4 dni, bo on sie boi ze cos zrobi dziecku. Jak go przekonac ze to bezpieczne? Lekarz pozwala oczywiscie.

Gość gość
wez go ze sobą do ginekologa i niech gin mu powie, że to bezpieczne

Gość gość
On mi wierzy ze gin tak powiedzial, ale mysli ze jest madrzejszy. Dodam ze to druga ciaza, w pierwszej bylo podobnie niestety, ale teraz ja mam straszna ochote na sex a maz niebardzo

Gość gość
wiesz faceci tak maja, mozliwe tez ze seks z ciezarna to dla niego perwersja, zboczenie jakies

Gość gość
nie wszyscy faceci tak mają. Mój sie mnie pytał wiel razy czy to na pewno bezpieczne ale kochał się ze mną bardzo czesto, praktycznie codziennie

Gość gość
a moj wlasnie tak jak u autorki, nie mial ochoty na seks odkad dowiedzial sie ze jestem w ciazy. I ja zreszta tez

Gość ziutaaa
przykuj go kajdankami do łóżka, nie pytaj o zdanie tylko gwałć ile wlejzie :P

Gość gość
To by sie zdziwil:D Ciazy po mnie jeszcze nie widac, rozmawialam z nim o tym, mowi ze nadal mu sie podobam, ale mysle ze on ma jakas blokade psychiczna ze cos sie stanie...

Gość gość
moj maz dopiero po seksie w drugiej ciazy powiedzial mi, ze wyzwolil sie z fobii jaka mial w mojej pierwszej ciazy, m.in. ze cos zrobi dziecku podczas seksu, no I glupio mu bylo mowic, o takim pewnym zabobonie, co krazy, a mezczyzni jednak go maja w glowie, ze dziecko chwyci go za penisa :D Glupie ale faceci tez maja swoje paranoje :D