Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze 15 mint mojego życia przez gwałt

Polecane posty

Gość gość

24 lipca 2012 roku mój chłopka zaprosił mnie na działkę jego kolegi Adriana (19 l.) , gdy już tam dotarliśmy Maciek (18 l.) bo tak nazywał się mój chłopak i jego 2 kolega Dawid (19 l.) postanowili pujść po jakieś jedzienie i picie . Ja i Adrian byliśmy kiedyś razem zerwałam z nim ponieważ nic do niego nie czułam pozatym poznałam Maćka . Adraian w pewnej chwili zapytał mnie : Dlaczego ? nie rozumiałam o co mu chodzi zapytał ponownie : Dllaczego ? złapał mnie za ręce i zaczął mną szarpać byłam przerażona ! Zaczeliśmy rozmawiać : K : Ale o co Ci chodzi ? A : Dlaczego jesteś z Maćkiem ? K : My się kochamy ! A : A co z nami ? K : z nami ? Jesteś śmieszny ! A : Niby dlaczego ? K : Doskonale wiem że byłeś ze mną tylko dla seksu ! A : To nie pra.... K : Nawet nie zapszeczaj bo to jest żałosne . A : Dlaczego tak uważasz K : Za każdym razem gdy tylko była okazja mnie obmacywałeś ! A : To nie prawda ! K : Tylko szkoda że nigdy nie miałeś okazji mnie przelecieć ! A : Nigdy ? A teraz ? Przeraziłam się po chwili Adrian wyciongnoł sznur i związał mi ręce do ust włożył mi jakąś szmatę , złapał mnie za szyję i powiedział : I co głupia dziwko nie spodziewałas się co ? Zaczął ściągać ze mnie ubrania najpierw bluzkę i potem resztę kiedy byłam już cała naga on zaczoł się rozbierać . Najpierw zaczoł obmacywać moje piersi i je lizać potem przenosiło się to coraz niżej , aż nagle zaczoł mnie g*****ć byłam przerażona strasznie bolało ponieważ to był mój pierwszy raz gdy zobaczył krew on się przeraził i przestał to robić za koniec mnie pobił ścisnoł mi policzki i powiedział : Mała dziwko jeśli tylko komuś o tym powiesz to zrobie to drugi raz ! Rozwiązał sznur i wyciągnoł szmatę z moich ust rzucił w moją strone ubrania i kazał się ubrać (Wszystko trwało 10 min.) . Gdy już było po wszystkim strasznie się trzensłam i płakałam nie mogłam się opanować . Adrian zobaczył Maćka i Dawida jak wracali i zaczoł mnie pocieszać i przytulać gdy chlopaki zapytali się co się stało Adrian powiedział że moja cioca trafiła do szpitala miała zawał i szepnoł mi do ucha : Pamiętaj jeśli tylko coś piśniesz ! Maciek postanowił mnie odprowadzić do domu ale bałam się że może stać się to drugi raz nawet przez niego ale zgodziłam się w drodze powrotnej Maciek zauważył blizny po sznuże na rękach zaczoł mnie wypytywac ale nie chciałam mu nic powiedzieć . Kilka dni puźniej Adrian powiedział że ja go o to prosiłam o seks że ja dałam mu sznur że chciałam się tak zabawić , po tym wszystkim Maciek ze mną zerwał . Naszczęście Dawid gdy znowu był na działce Adriana pod jego nie obecność wyciągnoł płytę z kamery którą pomagał zamieśćić nad domkiem wakacyjnym i pokazał tą płytę Maćkowi po tym wszystkim maciek zaczoł mnie przepraszać i chciał do mnie wrucić ale ja nie chciałam poprostu czułam obrzydzenie do każdego faceta ! A to wszystko przez najgorsze 15 min. mojego życia !

Gość ddfghjn
"wyciongnoł" :D :D :D Popłakałam się. Wyciągnij słownik, serio.

Gość gość
ty sie zastanów dziewczyno. najpierw piszesz, że z Adrianem juz wczesniej uprawialas seks, bo mowilas do niego ze był z tb dla seksu tylko. a potem jak cie g****il, to piszesz, ze cie bolało bo to byl twoj pierwszy raz. pogielo cie chyba. nie masz co robic.

Gość gość
0,5/10 na zachęte

Gość Wrocławianinn
Chore fantazje jakiegoś onanisty-analfabety. 🖐️

Gość gość
hahhaha, posikałem sie ze smiechu