Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka12345

Masakra na brzuchu- opona tluszczu dookola

Polecane posty

Gość agatka12345

jak ja mam sie tego pozbyc? Nie mam juz sil. Nie wiem czy to od ciazy, cc czy po prostu od zarcia. Mam 32 lata i kolo ratunkowe na brzuchu. Zadne diety nie pomagaja, a ja po tygodniu na niepomagajcejnic diecie zalamuje sie i siegam po produkty niedozwolone.

Gość gość
Tydzień diety i chcesz mieć płaski brzuch? Nie bądź idiotką stosuj zdrową dietę minimum miesiąc dwa a nie tydzień w tydzień to możesz stracić 1kg wody a nie wał tłuszczu, rusz się do ćwiczeń diety i nie użalaj się, albo chcesz mieć ładniejszy brzuch albo nie. Nic się samo nie zrobi. Ja mam oponkę po ciąży ale olewam to w tej chwili nie mam ochoty na dietę, ćwiczę prawie codziennie i trzymam wagę. Schudłam sporo po ciąży ale to trwało 3-4 miesiące a nie tygodnie! Miałam brzuch jak w 6-8 miesiącu ciąży a teraz jest tylko mała oponka która nie rzuca się bardzo w oczy. Nad ciałem trzeba popracować każdy by chciał efekt od razu bez wysiłku a to nie jest takie proste.

Gość gość
a powiedz jakie ćwiczenia stosowałaś?

Gość gość
Jillian Michaels przede wszystkim fajnie boczki mi spadły po jej treningach, wszystko ściągałam z yt lub chomika, czasem Mel B, skakanka, spacery 1-1,5godz. Żadnych brzuszków nie robiłam tylko ćwiczenia na całe ciało raczej no i te spacery, wszystko trzeba ćwiczyć regularnie żeby dało efekty ale z dietą bo bez tego to jedynie utrzymasz wagę a raczej nie schudniesz. Ruszaj się po prostu ćwicz co lubisz byle kalorie spalać a ciałko już się ładnie ujędrni i tłuszcz spadnie.