Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O NIE!!!!!!!!!!!!!!

BRATOWA ODDALA MI WOZEK

Polecane posty

Gość O NIE!!!!!!!!!!!!!!

dalam jej wozek po moim dziecku bo nie planowalam wiecej dzieci, ale jestem w ciazy,powiedzialam bratowej zeby mi oddala wozek(od pol roku juz go nie uzywa) to mi oddala, ale tak brudny,ze szok!!! poczyscilam go, ale nie zeszlo i muszę kupic nowy, a byl taki fajny i bardzo drogi

Gość gość
a to świnia:D

Gość gość
Daje, odbiera, potem obgada że brudny, że niechluja itd. Na przyszłość nie oddawaj swoich z***bistych rzeczy, bo a nuż Ci się sytuacja zmieni i znów będziesz żądała zwrotu.. Jak bratowa wiedziała że nie planujecie kolejnego dziecka i że nie będzie nikomu potrzebny po prostu olala sprawę. Dała dziecku wolną rękę i dziecko brudziło (przynajmniej szczęśliwe) :)

Gość gość
Jestes swinia i zapamietaj jedno: kto daje i zabiera ten sie w piekle poniewiera, to ze ten drogi wozek jest taki to po prostu kara dla ciebie

Gość dałaś jej
to nie miej pretensji,był jej to mogła go nawet podrzeć a tobie nic do tego!!!!!!!!!!

Gość gość
Coz nie uprzedzalas ze bedziesz go jeszcze potrzebowac. Rozumiem, sama nie wiedzialas. Ciesz sie ze po 2 dzieci jeszcze dziala.

Gość kaśińńńkaai
moja siostra cioteczna dała mi foteli samochodowy do 18 kg. Nie prosiłam ale dała więc podziękowałam choć byłam na kupnie swojego takiego jaki mi się podoba. Po jakim czasie okazało się że ona mi go tylko "użyczyła" bo obiecała go już swojej siostrze której akurat by się przydał. Młody tak go jednak zniszczy że musiał kupić nowy i jej dać. Do cholery!!!! jeśli coś komuś dajecie to miejcie godność i nie każcie oddawać!!!!!!Sama oddaj rzeczy po synku ale nigdy nie prosiłbym o zwrot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
dokup część materiałową i będzie ok.

Gość gość
pretensji mieć nie możesz jeśli nie uprzedziłaś że wózek jest do zwrotu.

Gość gość
Dlatego ja oddawałam rzeczy (ubranka itp) lub sprzedawałam (np wózek) co to za głupia moda na pożyczanie. A autorka też wieśniara totalna!

Gość gość
W większości wózków można zdjąć część materiałową i wrzucić do pralki, więc nie rób dramatu. Ja w swoich (mam dwa, wielką kolumbrynę na pompowanych kołach i lekką spacerówkę) uprałam w pralce wszystko, od koszów na zakupy po foliowane barierki i wygladają jak nówki, ręcznie tez bym nie odprała.