Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczka-1992

ciąża? pomóżcie!

Polecane posty

Gość koteczka-1992

witajcie. 2 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting, wytrysk był na moje ciało, ale wszystko zleciało na dół, poczułam spermę aż na pośladkach. Byłam 3 dni po skonczonym okresie, chłopak po chwili pieścił mnie jeszcze językiem, a potem palcami... nastepnego dnia zauwazyłam, ze mam dni plodne, a poprzedniego dnia nie odnotowałam tego jeszcze, albo nie zauważyłam. Martwię się, ze mogę byc w ciaży. Moje cykle są 31 - 33 dniowe, ale miesiąc temu okres spóźnił mi sie. Teraz bolą mnie piersi i podbrzusze, jednak dziwnie się czuję. Czy to moze być ciąża? Proszę, pomóżcie

Gość gość
objawów ciąży nie mogłabyś miec jeszcze ale ciąża mozliwa... jak najbardziej wyluzuj póki co brzuch przy jajeczkowaniu też boli

Gość gość
Ciąża zawsze jest możliwa przy wędrówce plemników do pochwy obojetnie w jaki sposób.Dlaczego nie zabezpieczcie się przy rozbieranych rantkach.W tym wieku płodność jest maxymalna.

Gość gość
ja p*****le i znowu ta psychopatka koteczka- sreczka, która jest w ciąży średnio 2 razy w miesiącu- nie odpisujcie tej świrusce

Gość gość
Dziewczyno,ty jestes psychicznie chora,nie ma miesiaca,zebys nie zalozyla tematu czu jestes w ciazy.Idz do psychiatry,bo normalna to nie jestes