Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy płacicie rodzicom za obiad? i jeśli tak to ile i ile za kompot

Polecane posty

Gość gość

zanim rozlegną się okrzyki oburzenia, pragnę powiedzieć,że cieszę się z mozliwości wsparcia finansowego rodziców i nie jestem pasożytem, a więc tak : za zupę płacę 3,50zł (mogę jeść ile chce dolewek) - za drugie danie 8 zł (niezaleznie czy jest tylko ziemniak czy bigos czy nawet ryby albo inne mieso, moge brac dokładki surowek i ziemniakow) - za kompot 2 zł (bez ograniczeń) - za kieliszek wina 3zł czyli mogę się najeść za 13,50 i nachlać za 9 zł :) a jak u was?

Gość gość
hahahaha dobre ;))) cudowny wątek ja po prostu robię zakupy, gotuję itp ;) dokładam się do rachunków...

Gość ciekawa35
Imponujace... Nie ma sie co oburzac, twardym trzeba byc, nie mientkim i placic za zarcie :)

Gość gość
mi rodzice dają 500zł kieszonkowego (mam 19 lat ) nie moge znaleźć pracy, a miesiecznie płacę za obiady około 400zł, więc na wydatki zostaje mi 100, co daje na tydzień 25 zł :(

Gość gość
a na stole stoi skarbonka czy taca?

Gość gość
no i za bardzo tego nie rozgłaszaj że płacisz bo skarbówka się do starych d*****e

Gość gość
nie no prowo :D ja rozumiem dokladac sie ogolnie ale wyliczac smieciowe kwoty???? zalosne

Gość gość
widać ,że uczciwi porządni ludzie, gdzie byś się najadł za niaecałe 15 zł?!ty pewnie swoim starym płacisz 100zł za każdy obiadzik :D to juz taniej w macu jesc

Gość gość
ja starym nie płacę. To mnie synowie co tydzień z własnej woli dają po stówce i żarcia im nikt nie ogranicza.