Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jka sie ubrac- rozmowa o prace.

Polecane posty

Gość gość

Po dlugim poszukiwaniu pracy zostalam zaproszona na rozmowe. Jak sie ubrac?

Gość gość
up

Gość gość
na jakie stanowisko?

Gość gość
bede roznosic listy.

Gość gość
up

Gość gość
podrzucie jakie slinki z ubraniami.

Gość gość
up

Gość gość
obojętnie jakie stanowisko - spódnica/spodnie, stonowana bluzka i żakiet, obowiązkowo rajstopy - mimo, że 30 stopni w cieniu

Gość gość
a dzinsy? jedynie co mi pasuje to dzisny ciemny granat i blzuka czarna. ale jakie buty i kortka?

Gość gość
ubierz niebieska koszule i spódnice tak bedzie najlepiej na 1- sza rozmowę

Gość gość
mogą też być eleganckie spodnie np. lejące czarne czy na kant

Gość gość
buty i kortka kUrtka kobieto !! jaka kurtka, marynarka lub żakiet a buty czółenka lub eleganckie sandałki na obcasie

Gość gość
dżinsy na rozmowę - zwariowałaś, to nie są spodnie na rozmowę o pracę, a jeśli chodzi o bluzkę to ma być elegancka, o kurtce też zapomnij, buty - baleriny albo nie za wysoki obcas, szpilki, co tam chcesz i w czym się dobrze czujesz, gdybyś przyszła tak ubrana na rozmowę do mnie to uznałabym to za brak szacunku do osoby przeprowadzającej rozmowę, może i bym pogadała ale pracy byś u mnie nie znalazła, nie ważne za ile będziesz miała te ubrania - ma być schludnie i elegancko i nie ma znaczenia czy idziesz na rozmowę na stanowisko sprzątaczki czy dyrektora

Gość gość
znalazlam spodnie eleganckie materialowe- kolor nito szary z brazowym. buty lekki obcas szare. a bluzka czarna dlugi rekaw. nie ma zakietu.

Gość gość
powinno być ok, bluzka w spodnie i jeśli masz to załóż pasek

Gość gość
bluzka taka krotsza- zakrywajaca brzuch na ramieni ma takie cekinki

Gość gość
z jednej strony gratulacje bo w sumie to jakis sukces, ale z drugiej listonosz... :o

Gość gość
nie bluzka koszulowa tylko normalna.

Gość gość
ja takiej pracy szukalam od dluzszego czasu. moze kasa nie duza. ale pracuje kiedy chce, nikt mi nad glowa nie stoi i nie marudzi. mam czas by spokojnie zawiesc dziecko do przedszkola i odebrac. jak mam cos do zalatwienia nie musze brac wolnego dnia tylko sobie ide kiedy chce. same plusy.

wez sie ubierz, zakryj twarz i pogadamy. generalnie schludnie i eleg, w zasadzie powinno wystarczyc...

Gość gość
nie mam zadnej koszulu. niestety.

Gość gość
Koszula ok, bardzo dobrze że znalazłaś szarawe spodnie i buty. Tak, ubierz to. Nieprawda, że na każde stanowisko ubierasz się tak samo ":D

Gość gość
a sweterek przykładowo w serek:) i pod nim np. koszulka na ramiączkach tak żeby piersi nie były na pierwszym planie

Gość dekatrija
To moze dlatego nie mam pracy bo zawsze ubieram dżinsy,adidasy i jakąs zwykłą bluzke :( Nie posiadam eleganckiego ubioru..a kupic nie mam jak bo za co skoro pracy brak? To chore że wszystko zależy od ubioru a nie umiejętności

Gość gość
do "Nieprawda, że na każde stanowisko ubierasz się tak samo "smiech.gif" - oczywiście, że nie ale ale ma być elegancko i schludni i nie wypada pójść na rozmowę w dżinsach

Gość gość
mam swterek taki na krotki rekaw zapinany na calej dlugosci. nie gladki tylko motywy kwiatowe ma na przodzie koloru bez lub jasna kawa z mlekiem. http:// allegro.pl/boysen-s-sweterek-rozm-52-54-547838-m28d-i3349075282.html na ten styl.

Gość gość
No tak się składa, że czasem idąc na rozmowę ubrana zbyt elegancko byłam źle postrzegana - specyfika zawodowa :P dekatrija - jeśli szukasz pracy w zawodzie innym, niż artystyczny lub związany z budowlanką to myślę że jak najbardziej był to jeden z powodów dla którego nie masz pracy.

Gość gość
Gdybym wiedziala wczensiej o rozmowei zebedzie rano podskoczylabym i jakas bluzke kupila nawet w lumpie. a tak rano nie mam czasu.

Gość gość
a pożyczyć od kogoś z rodziny, koleżanki, moja znajoma pracuje w agencji pracy tymczasowej i szuka kandydatów do pracy dla klientów i odrzuca osoby ubrane nieodpowiednio mimo wykształcenia, doświadczenia