Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionanazawsze

dlaczego żaden chłopak nie potrafi mnie pokochać?

Polecane posty

Gość zagubionanazawsze

Mam 19 lat, jestem zadbana, niektórzy, nawet faceci, twierdzą że jestem ładna. Staram się być otwarta dla wszystkich, mam wielu przyjaciół jednak nie mogę znaleźć chłopaka, który mnie pokocha. Dlaczego nie mam szansy na znalezienie miłości?

Gość gość
Bo wybierasz samych pieknisi

Gość zagubionanazawsze
nie jestem typem dziewczyny, która zwraca uwage na wygląd. Ja chcę kogoś kto będzie mnie kochał a nie dobrze ze mną wyglądał :(

Gość zagubionanazawsze
może wypowiedzą się jacyś faceci? Dlaczego nie chcecie 'normalnych' dziewczyn?

Bo w wieku chłopców zainteresowanych 19-to latkami normalną nie pochwalisz się kumplom .

Gość zagubionanazawsze
szkoda, że będę musiała poczekać kilka lat aż facetom się w glowach poukłada :(

Gość taki se
chyba ze zainteresujesz sie sporo starszym mezczyzna zamiast pustoglowym chlopcem

Gość Gardner
Same generalizacje, młody = niedojrzały... a to nie zawsze jest prawda. Nie umiem Tobie odpowiedzieć na pytanie, które zadałaś (w sposób niewłaściwy). Zamiast pytać, dlaczego nie masz szansy na znalezienie miłości powinnaś zapytać dlaczego jej nie miałaś:) To przeszłość, doświadczenia, przez które stałaś się tym, kim jesteś teraz. Być może wciąż tkwisz w jakimś swoim wyobrażeniu o miłości romantycznej, idealnej? Miłość to uczucie stałe, permanentne, nie jakieś tam zakochanie... i to ludzie po 30 będący w związkach często narzekają na jej brak. Czemu tak jest? Gdyby można tak było odpowiedzieć od ręki nie uważasz, że to byłby strzał w dziesiątkę? Plajta portali randkowych, biur matrymonialnych:P Zadałaś pytanie, na które nie ma dobrej odpowiedzi (lub/i istnieje ich nieskonczenie wiele - każda osoba to inny punkt widzenia). Mam dla Ciebie małą radę: Wsłuchaj się w siebie, szukaj tego, co sprawia Ci przyjemność i rób to, przy okazji bądź otwarta na ludzi a z czasem się ktoś Tobą zainteresuje;)

Gość zagubionanazawsze
Gardner, dzięki za rady :) może masz rację, na każdego przyjdzie czas. Mam nadzieję, że na mnie kiedyś także :)

Gość gość
no i nie pisz wiecej zagubionanazawsze :-D