Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filozof Grecki z Grecji

Jak to jest z tymi pierścionkami u kobiet

Polecane posty

Gość Filozof Grecki z Grecji

Witam szanowne Panie. Otóż, jestem ciekawy waszych opinii. Jak wiem lubicie nosić pierścionki. Czy noszenie owego przedmiotu na palcu jest dla was symoblem/sygnałem dla faceta że jesteście zajęte i nie szukacie nowego partnera? Jak to jest z tym? Czekam na odpowiedzi...

Gość gość
najukochanszy pierscionek kupilam sobie po wyjsciu z sali rozwodowej :classic_cool:

Gość czerwona podwiązka
to zależy , bo jak baba lubi biżuterię to nosi tak sobie i jest to bez znaczenia a pierścionek zareczynowy to przed ślubem sie nosi potem zwykle juz nie bo paluchy w szczęśliwych i zgodnych zwiazkach grubieją :P

Gość gość
ja nie nosze obraczki moze gdyby było lepiej miedzy nami ale...

Gość gość
Ja nosze pierścionki, bo lubię. Bez względu na to czy mam faceta, czy nie

Gość gość
noszę pierścionek i jak czasem trzeba przekładam go na inny palce:D ale to w nagłych wypadkach:D

Gość verginn30l..
ja nie mam faceta i sie nei zanosi:D ale pierscionki zaaawsze lubiałam i nosze:) wcale to nie jest zaden symbol dla mnie ze jestem wolna czy zajeta..porpsotu czuje sie bogaciej i pewniej jak mam cos na palcu,3 cim i 4 tym :D i dlon jest elegantsza... Obraczke sobie kupilam jakies pol roku temu ,bo uznalam ze juz czas miec:D i bardzo ją polubilam:)))) a jakbym mialam meza./narzeczonego wydrapalabym mu oczy jakby nie nosil obraczki:)

Gość jej jej kula
mój sąsiad nosi na kootasie :classic_cool:

Gość gość
na palcu u stopy noszę

Gość gość
Mam kilka pierscionkow ale nie nosze bo nie lubie byc obwieszona. Obroczke nosilam kiedys ale tez mi sie znudzila i onoje z mezem postanowilismy ze zakladamy tylko jak lecimy samolotem. To tak w razie czego, bo bedzie łatwiejsza identyfikacja.