Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwię się bo nie dostałam okresu :(

Polecane posty

Gość gość

Mam problem , powinnam dostać okres 28 czerwca ale do tej pory go nie mam od dzisiaj wypiłam dwie szklanki herbaty z czarnej malwy , od czasu do czasu bardzo leciutko mnie pobolewa brzuch nie umiem powiedzieć czy nadbrzusze czy podbrzusze, aha brałam jeszcze ciepłą kąpiel i polewałam sobie gorącym prysznicem i leciutko mnie pobolewa brzuch, cały czas sie tym martwię bo na ogół okres mam co 36- 45 dni od dnia dostania jego. 12 lipca mam jechać do rodziny i nie mogę mieć tam okresu, jak myślicie dostanę go w najbliższych dwóch dniach ? czy mam nadal robić to co teraz robię czyli kąpiel i ta herbata? Ps. bo jak chce opóźnić okres to biorę scorbolamid jest mocniejszy od wit. C i wtedy nie mam nawet przez 16 dni. okresu. I ZASTANAWIAM SIĘ CZY MOŻE NIE ZACZĄĆ GO BRAĆ? JAK MYŚLICIE JEŚLI BYM ZACZĘŁA GO BRAĆ TERAZ TO NIE BĘDĘ MIAŁA MIESIĄCZKI W PRZYSZŁYM TYGODNIU ?? Mam 15 lat i mam nieregularne miesiączki , proszę żebyście odpowiedziały mi na wszystkie pytania , z góry dziękuje :)

Gość gość
Nic nie rób, na pewno dostaniesz.

Gość gość
Pfff, nie dziwię się, że masz nieregularne miesiączki jak tak kombinujesz. Jak masz 15 lat to powinnaś się już nauczyć normalnie funkcjonować z okresem a nie, że ojej wtedy nie możesz, bo szkoła, wtedy za późno bo do rodziny a wtedy za wcześnie bo na zakupy się umówiłaś...