Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PATRZCIE JAKA MŁODA DZIEWCZYNA A JAKIE MA WYKSZTALCENIE I KARIERE JUZ..SZOK

Polecane posty

Gość gość
FAKTYCZNIE POZAZDROSCIC...

Gość gość
Po co zakładać takie debilne tematy? Nie wiem czy się dziwisz czy zazdrościsz ale ona młoda wcale nie jest :P

Gość gość
jaka tam młoda...po 30-stce jest

Gość Katarzyna K.
Po pierwsze to stara d**a, po drugie co z tego skoro do końca swoich dni będzie zarabiać jakieś marne grosze w tym zasranym IBM. W jeden dzień zarabiam na szołap tyle co ona w tydzień. Żal.

Gość gość
jakie marne grosze kretyni w ibm na takim stanowisku to sie zarabia 10 tysiaków

Gość gość
OMG dziewczyna siegala po dobra prace wiedziala czego chce to ma... I po co wogole zalozyliscie ten temat....

Gość gość
MOWIE TYLKO JAKA KARIERA NIESAMOWITA

Gość gosciowaa
przez patrzenie na takie osoby tylko upewniam się jak bardzo jestem beznadziejna :(

Gość gość
czasem trzeba wiedziec jak sie obrocic... takie kariery powinny byc dla innych motywacja, bo nic nie jest niemozliwe... kto probuje ten ma, ona probowala, a na pewno niczym sie od szarakow nie rozni poza tym probowaniem, I tym, ze nie wierzyla w swoja beznadziejnosc, tylko uznala siebie za warta proby moze ktos wam wmawial ze sie nie nadajecie do niczego... czas wyrosnac z tego,glowa do gory I do przodu,nawet pod prad

Gość gość
Ha ha, ciekawe skad takie informacje, ze sie zarabia 10 tys.?? Pracuje w IBM i uwierz mi, nie zarabia tyle ;p

Gość gość
TYLE SIE ZARABIA BO KUMPEL MOWIL

Gość gość
Kumpel to moze powiedziec wszystko. Zarobki zaleza od stanowiska i ja ci mowie, ze na tym sie tyle nie zarabia.

Gość stylish29
nie znam tych firm nie wiem na jakim sa poziomie ale strasznie chwiejna ta Pani, bardzo czesto zmieniala prace. ciekawe czy ja wyrzucali czy sama odchodzila

Gość gość
Jaka chwiejna? jak w jednej formie od poczatku robi... naucz sie czytac// od poczatku byla w IMB TYLKO AWANSOWALA

Gość ten jej angielski
wcale taki fluent nie jest skoro nie wie jak sie pisze teatr i podroze po angielsku...

Gość stylish29
mozliwe, ze w jednej firmie- prawde mowiac spojrzalam tylko na lata pracy (od kiedy do kiedy) i pierwsza firme. no wiadomo jak czlowiek tyle lat pracuje i jest dobrym pracownikiem to awansuje- niestety nie kazdy a moze raczej mniejszosc ludzi ma szczescie i nawet bedac dobrym pracownikiem moze o awansie pomazyc. wg mnie aby awansowac trzeba miec duuuuzo szczeacia albo byc lubianym przez dyrektora firmy. umiejetnosci nie zawsze sie licza (znam osobe, ktora w sporej firmie awansowala na kierownika i teraz kazdy sie z niej smieje, ze sobie nie radzi- ciagle podpytuje osob sobie podleglychjak co ma zrobic a awansowala bo lubi ja kolega dyrektora, pewien kierownik).

Gość gość
coś mi tu nie pasuje.... weszłam na linka z ciekawości....patrzę!!!! i nie mogę wyjść z podziwu..... to kobieta z mojej miejscowości!!!!! Autorko/Autorze skąd wziąłeś ten link? jak na nią natrafiłeś?? Powiem tylko, że to chyba lekko przesadzone co ona tam napisała.... w realu jest trochę nierozgarnięta, więc przypuszczam, że znajomości się tu liczą! w końcu jest z rodziny zamożnej. Ludzie nie wierzcie we wszystko co jest napisane w necie :) pozdrawiam :)

Gość gość
link wzialem z goldenline

Gość gość
ona jest kolezanka mojego kolegi ktory tam pracuje... i wiem ze jest mega zdolna bestia

Gość gość
akurat z twej miejscowosci..buhaha uwierze jeszcze.. ona z wawy jest i jest mega mądra skoro taką kariere zrobila. jak moze byc nierozgarnieta? z zamoznej rodziny??buhahha a kim jest jej rodzina ze zamozna ?z tego co wiem to mama jest jej nauczycielem wiec nie taka zamozna..

Gość gość
jesli jestes z jej miejscowosci to na bank zazdrosna jestes o jej kariere.. dlatego srasz ze prace ma po znajomosci... najgorsi sa zawistnicy i zazdrosni.. skad wiesz ze nie jest rozgarnieta skoro takie stanowisko ma i jezyki zna biegle..angielski biegle i niemiecki tez

Gość gość
nie rozumiem dlaczego się tak trzęsiecie nad tą osóbką... zdolna jest? ok niech sobie będzie :) a Wy głupie ci**y zamiast brać z niej przykład to dalej siedźcie na kafe i lamentujcie jaka ona prze zdolna i ile języków zna. mam ją w d***e- mam inne problemy niż jakaś szara mycha w PL ( jest mnóstwo innych ludzi lepszych niż ona)

Gość gość
doskonale wiem ze jej matka to nauczycielka, znam ją osobiście-miła kobitka. to że jej matka jest nauczycielką nie oznacza tego że nie pochodzi z zamożnej rodziny imbecylu'!! mają jeszcze własną firmę. i to że Anka mieszka w wawie nie oznacza, że całe życie tam przemieszkała...... pochodzi z małego miasteczka na południu polski. ale mniejsza o to. i wcale jej nie zazdroszczę, bo nawet nie wiecie jak mi się w życiu układa, więc wypraszam sobie. pisze po prostu prawdę.

Gość gość
To jest oszolom od Ukrainek ;) Trzeba byc na serio zakompleksionym, zeby robic sobie taka reklame ;)

Gość gość
jej matka to nauczycielka??bez jaj///to jak moze byc zamożna...hahhaha

Gość gość
Nie dajcie sie prowokowac na kafeterii. :)

Gość gość
TA CO NIBY ZNASZ ANKE.. hahahhaa ja tez wiem o niej sporo bo kolega mi opowiadal.. ona pochodzi z krakowa imbecylu a w wawie pracuje... jest bardzo mądra i zna biegle języki. zazdrosc przemawia przez ciebie na bank

Gość gość
Tez myslalam, ze nauczyciele duzo nie zarabiaja, ale huj ;) to kafe, wiec wszystko przejdzie. Po 2. Niektorzy po studiach mysla, ze juz zaliczaja sie do elity :D a tu gowno!

Gość gość
widzę że Ty ją znasz lepisz niż ja (kolega Ci opowiadał-pozazdrościć hahaha) nie będę się z Tobą kłócić kto ją lepiej zna, ja czy Ty. bo to nie jest jakaś szycha żeby mi czas zabierać. Ale widzę, że ty jarasz się takimi znajomościami przez kolegę hahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahaha a jeszcze jeśli chodzi o te języki to w dzisiejszych czasach każdy powinien umieć języki i to naprawdę nie jest żaden prestiż. mam rozumieć, że Ty przystajesz tylko przy polskim :) gratuluję i żegnam bo nie chce mi się z Tobą nawet gadać bo żałosna jesteś