Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocą budzą się sowy

znowu mi się śniło.......

Polecane posty

Gość nocą budzą się sowy

że idę do byłego, idę, idę, idę, droga daleka, pada deszcz, a jak już dochodzę do jego domu to go w nim nie ma, są tylko jego rodzice..... Często mam ten sen,czasami co noc.A nie jesteśmy razem już....10 lat :(

Gość gość
niespełniona miłość?

Gość gość
smutne moze czas przerwac to w twojej głowie siedzi

Gość nocą budzą się sowy
w dzień nie myślę o nim, czasami wspomnę, ale za to nocami budzą się sowy przeszłości....Bywa,że śni mi się co noc.A ten sen z tą wędrówką do niego w deszczu jest często.

Gość gość
to sie kwalifikuje juz na terapie ja tez w głowie mam kogos kogo nie powinnam miec ale ...

Gość nocą budzą się sowy
...ale co? ale masz :) nie tak łatwo wyrzucić z głowy i serca kogoś.Długo to u ciebie trwa?

Gość Margaretk@
Podobno jeżeli ci się ktoś śni to oznacza że często o tobie myśli,j a uważam że coś w tym jest.

Gość fhnbgvrfe
kurcze ..często mi sei ten gośc śni , oststniow w pióropuszu ;)

Gość nocą budzą się sowy
chciałabym żeby o mnie myślał,może tak właśnie jest, a może nadal go kocham i to snach wypływa.

Gość sowa z nocy
czy wasza milosc zakonczyla sie jakims zawodem z twojej strony?

Gość sowa z nocy
czy odczuwalas cos na ksztalt frustracji/niespelnienia/niemoznosci/bezsilnosci? (podczas zwiazku)

Gość sowa z nocy
sny nie oznaczaja, ze ktos o nas mysli. nikt z zewnatrz nie ma wplywu na nasze sny, zywy ani zmarly. to jedynie nasza psychika rozgryza rzeczywistosc.

Gość nocą budzą się sowy
do sowy z nocy: *"czy wasza milosc zakonczyla sie jakims zawodem z twojej strony?" Tak,to byl trudny zwiazek,ja chyba kochalam za bardzo. *"czy odczuwalas cos na ksztalt frustracji/niespelnienia/niemoznosci/bezsilnosci? (podczas zwiazku)" TAK i to bardzi intensywnie wszytkie 4 uczucia.On kłamal, krecil,ranil,ja kochalam za bardzo,az z bezsilnosci i bolu postanowilam odejść (czego potem żałowałam)

Gość sowa z nocy
bo na cos takiego mi wygladal ten twoj powtarzajacy sie sen i jego tematyka. ciagle wracasz myslami do marzenia, ze gdybys nie odeszla, to cos mogloby sie zmienic na lepsze, ale to raczej niemozliwe, skoro on byl jaki byl, zeby sie tak znikad zmienil. moze przy nowej osobie .... czy to ty zalozylas dzis topik tez o jakiejs osobie sprzed 10 lat? czy tylko przypadek?

Gość nocą budzą się sowy
sowo masz rację, tak jest.Nie mogę się pogodzić chyba do końca z tym,że tak się to skończyło.Analizując to co tu napisałam wcześniej na tym pierwszym temacie,o którym wspomniałaś doszłam do wniosku po tylu latach, że to ja to przerwałam.Napisałam o tym,że to ja odeszłam.Do niedawna myślałam,że on,ale analizowałam swoje zachowanie i wiem,że ode mnie dużo wtedy zależało tylko zabrakło sił.