Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melo221

Pomocy!!!. czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość melo221

Dziewczyny, piszę pierwszy raz na forum. (nie wiem jak mam zacząć) Otóż, mam nastepuące objawy : bolą mnie piersi, 1 lipca wymiotowalam na czczo (ale dodam,ze tego dnia od rana zaczęlam palic e-papierosa) . Tego samego dnia, tuż po tym jak zwymiotowalam zrobilam test ciążowy. Wyszedl on negatywnie. Następnego dnia po poludniu dostalam miesiączki, ktora rozpoczęła się brązowym plamieniem. Dodam, ze zazwyczaj miesiczka zaczynala się 4 lub 5 dnia miesiąca. Chociaz wiek pozwala mi na ciąze nie moge byc obecnoe w ciazy poniewaz nie pozwala mi i mojemu narzeczonemu na to sytuacja. Stąd moje pytanie : czy mogę byc w ciazy? czy to co.nazywam miesączką moze byc plamieniem podczas ciązy ? Blagam pomóżcie jeżei cos wiecie na ten temat, moze z doświadczenia lub slyszalyscie o czymś podobnym.

Gość gość
na100% jestes, gratuluje!!

Gość gość
ja również uważam, że jesteś w ciąży. Dacie radę

Gość gość
Jezeli odbywacie stosunek bez zabezpieczenia to planujecie ciąże.Kobieta zawsze jest na nią gotowa i nie ma co rozpaczać Taka jest jej natura

Gość gość
Ciąża jak nic. Nie rzyga się ot tak. Do tego te bolące cycki.. Oj dziewczyno...Gratulacje

Gość melo221
dodam ze w nocy z 2 na 3 lipca bolaly mnie plecy i brzuch tak jak zawsze podczas miesiączki i owszem zaczelo sie.plamieniem ale teraz juz jest normalnie .. oraz wystepuja skrzepy, ktore wystepowaly w ostatnich 3-4 miesiączkach. juz sama nie wiem co myslec.

Gość gość
skoro masz normalna miesiączkę to nie jesteś w ciąży

Gość gość
Brązowe plamienia przed miesiączką są ,na drugi dzień jest już normalny okres,test ciążowy dał wynik ujemny czyli ciąży brak...