Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki na powiększenie biustu

Polecane posty

Gość gość

hej czy sa tu jakies kobietki ktore stosowaly jakies tabletki na powiekszenie biustu+ jakis krem ? macie cos do polecenia? na stronach tabletek to sa komentarze, zdjecia, ale wiadomo ze piersi powiekszone silikonem a komentarz sami producenci pisali....

Gość gość
To tylko bujdy ze sa preperaty ktore powieksza biust stosowalam napary herbatki i zadnych rezultatow

Gość gość
po hormonach cycki rosną. ale tylko trochę

Gość gość
hmm hormony w tabletkach antykoncepcyjnych ? ogolnie to prawda jest taka ze jak chce miec duze piersi to przytyj ale oczywiscie na zime przytylam i biust jaki byl? minimalnie wiekszy... minimalnie doslownie a teraz cieplo, lato schudlam i poprostu 2 orzechy :(:( zazdroszcze na plazy kobieta ktore maja chociazby delikatny zarys ze maja tam cos a co dopiero takie ktore maja miseczke C ..:( Mi chodzi wlasnie o to zeby piersi urosly bo jak zaczne tyc to mi idzie w biodra,,,,,, :( to moze macie jakies sposoby ?

Gość gość
tabletki i kremy to ściema. Gdyby tak było, to wszystkie kobiety miałyby duże biusty. Zbieraj na operację albo pogódź się z tym jaka jesteś.

Gość gość
to czemu tak jest ze wiekszosc kobiet ma piersi a sylwetka jest idealna ... ? oczywiscie chodzi mi o normalne kobiety z ulicy a nie gwiazdki po operacjach ...

Gość gość
o kant d**y jedyne co jak Kobieta stosuje antykoncepcję to mogę polecić Nuva Ring po nim biust o jeden numer większy ;)

Gość gość
z antykoncepcją to różnie, niektórym urośnie biust, innym oponka na brzuchu, a znam i takie kobiety, które schudły

Gość gość
hmm ale tabletek antykoncepcyjnych nie chce brac przed urodzeniem dziecka... zebym nie miala problemow pozniej z zajsciem w ciaze glownie... ja nie wiem juz co robic... kiedys to nawet bawarke pilam ale to nic nie dawalo....

Gość gość
jak zajdziesz w ciążę biust na pewno będzie większy, przynajmniej na parę miesięcy. A potem zafundujesz sobie operację

Gość gość
Katarzyna Figura sobie biust WYMODLIŁA

Gość gość
jak zajde w ciaze to napewno .. mam nadzieje ze biust mi sie powiekszy ;) chociaz na jakis czas bede znala uczucie duzego biustu przymniejmniej wiekszego hhehe :) mojej siostrze juz piersi wrocily do normalnego rozmiaru... a ma c przy wadze 70 kg... ha ha dobre ;D moze zaczne sie modlic... dobra no a jakies ziola albo cos? czytalam tez o fitohormonach ...