Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję Waszego zdania!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczynki proszę Was o poradę.... nie mam okresu 10. dzień, mam ogromne bóle piersi (takie że spać nie mogę na brzuchu), zrobiłąm w dniu spodziewanej miesiączki dwa testy ciążowe i oby dwa pozytywne :-)) Dzisiaj zrobiłąm betę... i tak zastanawiam się czy jest jakaś szansa ze jednak nie jestem w ciąży? Tak bardzo boję się, że jednak nie jestem że nie mogę na niczym skupić się... .... jestem 2 lata po ślubie,t o nasz 2 miesiąc starań...

Gość gość
Spokojnie bedzie dobrze !!!! Odbierzesz wynik i napewno bedzie ok ! Trzymam kciuki,nie zadręczaj sie. POWODZENIA

Gość gość
hehe mialam to samo tzn, okres mi sie spoznial, piersi niemilosiernie bolaly tak ze dotknąc sie nie moglam.. zrobilam 1 test wieczorem i pozytywnyt, drugi rano na potwierdzenie i rozniez pozytywny.. w miedzyczasie zalatwilam wizyte u ginekologa zeby potwierdzic.. okazalo sie zebylam w 5 tyg.. obecnie czekamy na nasze malenstwo - zostal miesiac.. tak wiec gratuluje, jestes w ciazy :)

Gość gość
Dzięęęęękuję !! :-** Czekam do 15. i idę po wyniki... baaaaardzo stresuję się !!!