Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak - dziwny przypadek

Polecane posty

Gość gość

Znam się z pewnym chłopakiem od kilku miesięcy. Poznaliśmy się w pracy. Już kilka razy sugerował mi żebyśmy się spotkali, jednak tylko na tym się kończy. Jak ja się zgadzam na spotkanie , to on ucina temat. Potem po jakims tygodniu znowu proponuje spotkanie. Mam go dość. Dać sobie spokój? Dać mu nauczkę?

Gość gość
D*pek.

Gość gość
Pajac

Gość edi-27
niedojda i niedorozwój społeczny

Gość gość
odpowiedz - jasne, moze byc w piatek o 19? postaw sprawe jasno i oczekuj reakcji:D

Gość gość
zapewne sam nie wie czego chce

Gość Ale to już było
A ten co?! Myśli ze każda dziewczyna jest na pstryknięcie?! Olej go, nie zawracaj sobie głowy tym d*pkiem.Niech nie myśli że jest najważniejszy😡 Szanuj się i miej swój honor.

Gość gość
Nie wiem czemu on nic konkretnego nie proponuje. Po co coraz częściej gada bzdety jak zaraz potem ucina wątek? Już mógłby przestac proponowac.

Gość kimonkowielkiee
"Już kilka razy sugerował mi żebyśmy się spotkali, jednak tylko na tym się kończy. Jak ja się zgadzam na spotkanie , to on ucina temat. Potem po jakims tygodniu znowu proponuje spotkanie. Mam go dość." buahahah znałam podobnego z***a, znaliśmy sie 3 miesiące z 2 razy na spacerze byliśmy ale ani kino ani nic, a mimo to utrzymywał ze mną kontakt i był miły. myślałam że możez czasem sie rozkreci. mi jak sie facet nie podoba to po prostu urywam kontakt, więc myślałam że jak ze mną gada i wygląda na zainteresowanego to może musi sie przemóc :P. nie trawię takiego zachowania. zawracanie głowy. faceci to cioty bez jaj.

Gość gość
Masz racje, ale poki co nie mam nikogo innego na oku, wiec mysle o nim.