Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

codzienny sex

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż ma ochotę codzienne na sex już nie wyrabiam czy wasi mężowie też tak mają

Gość kolorowa na pomaranczowo
a chociaz potrafi to robic na tyle ciekawie by Ci sie nie znudzilo? Czy polega to glownie na wlozeniu Ci fiuta i oproznieniu jaj?

Gość gość
Potrafi ale czasami nie mam ochoty przed okresem ale tak mnie zbałamuci że ulegam dlatego moje pytanie czy on taką dużą potrzebę ma czy wszyscy faceci

Mój tak ma, i ja też codziennie mam ochotę na niego. Ale na ogół dzieci nam skutecznie uniemożliwiają intymne kontakty. W związku z tym rżniemy się tak często, jak możemy, ale o wiele za rzadko w stosunku do chęci i potrzeb. :(

Powinnas sie cieszyc a nie takie bxdury pisac,inne Panie marudza ze sexu brak a Ty wstydz sie.

Gość gość
Ja nie narzekam tylko pytam z ciekawości czy każdy facet ma taka potrzebę codziennego sexu my jesteśmy 10 lat po ślubie

Ja jestem 31tnim facetem i mam taka potrzebe codziennego sexu,i mam nadzieje ze zostanie tak co najmniej do 60tki

Gość gość
Mam 53 lata i rżnął bym swoją codziennie,a jeszcze w ciągu dnia szybki numerek byłby wskazany.Rano zaprawa ręcznie bo moja już w pracy,a na wieczór to już normalka.Całe szczęście,że moja kobieta ma również te same potrzeby co ja.

Gość gość
A ja nie wstaje i nie sikam tylko juz 12lat non stop z moim misiaczkiem w kazda noc sie bzykam

Gość kamiloooo
tak :) chce dawac zonie codziennie rozkosz :) ale ona z tego nie chce korzystać tez 10 lat po slubie i ciagle jej porzadam