Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania19999992

z kim i gdzie na wakacje

Polecane posty

Gość Ania19999992

Hej! Mam 21 lat. Planuje wyjazd od 10 albo 12 sierpnia, tylko niewiem co zrobic. Nie mam wielu znajomych, bo pracuje i studiuje, brak mi czasu, z tego powodu wielu stracilam. Mam jedna przyjaciolke bardzo dobra z dziecinstwa, ktora pracuje na dwa etatyi tez wyrazila checi gdzies jechac, tyle ze nie mamy z kim. Przypadkowo jakos znajoma mnie zaprosila na wypad nad morze z jej bracmi i siostrami ciotecznymi ktorych znam rowniez, ale nie wolalabym zabrac ze soba przyjaciolka, tylko ze oni jej po prostu nie lubią. Sęk w tym, ze nigdy nie byłam nad morzem i pojechałabym, ale jechać z przyjaciółką tylko tak daleko, podejrzewam, ze nei bedzie chciala. Zaakceptowała wyjazd nad jezioro do miejsca sprawdzonego przeze mnie nie tak daleko naszej miejscowosci. I teraz pytanie co byscie wyrali wyjazd z przyjaciolka domiejsca, ktore nie jest waszym wakacyjnym marzeniem czy wyjazd z grupa zwyklych znajomych nad morze? Moze ktos byl w podobnej sytuacji. Obstawialam tez zeby jechac i tu i tu, ale niewiem czy to sie zgra razem.

Gość Ania19999992
Hej! Mam 21 lat. Planuje wyjazd od 10 albo 12 sierpnia, tylko niewiem co zrobic. Nie mam wielu znajomych, bo pracuje i studiuje, brak mi czasu, z tego powodu wielu stracilam. Mam jedna przyjaciolke bardzo dobra z dziecinstwa, ktora pracuje na dwa etaty i tez wyrazila checi gdzies jechac, tyle ze nie mamy z kim. Przypadkowo jakos znajoma mnie zaprosila na wypad nad morze z jej bracmi i siostrami ciotecznymi ktorych znam rowniez, ale wolalabym zabrac ze soba przyjaciolke, tylko ze oni jej po prostu nie lubią. Sęk w tym, ze nigdy nie byłam nad morzem i pojechałabym, ale jechać z przyjaciółką tylko tak daleko, podejrzewam, ze nie bedzie chciala. Zaakceptowała wyjazd nad jezioro do miejsca sprawdzonego przeze mnie nie tak daleko naszej miejscowosci. I teraz pytanie co byscie wyrali wyjazd z przyjaciolka domiejsca, ktore nie jest waszym wakacyjnym marzeniem czy wyjazd z grupa zwyklych znajomych nad morze? Moze ktos byl w podobnej sytuacji. Obstawialam tez zeby jechac i tu i tu, ale niewiem czy to sie zgra razem. Przepraszam za błędy

Gość gość
Nie zapomnij zabrać laptopa, teraz modne jest spędzanie urlopu na kefeterii :)

Gość gość
a nie masz jakiejś fajnej kuzynki ? ja wybrałabym tą grupkę przynajmniej pojedziesz w miejsce w które chcesz ,a tak w ogóle sama też możesz jechać a na pewno kogoś fajnego poznasz