Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zgubiłam się się

Ten drugi. Co zrobić?

Polecane posty

Gość zgubiłam się się

Nie wiem, czemu postanowiłam pytać obcych ludzi. Może tylko i wyłącznie dlatego, że żaden z moich przyjaciół nie może być obiektywny. Po krótce. Od ponad 3 lat jestem w związku. Myślę, że kocham. Ale od kilku miesięcy absolutnie coś we zmnie zgasło. Może kryzys, a może coś innego nie wiem. Jesteśmy bardzo różnymi ludźmi, zarówno nasze charaktery, zainteresowania, pasje są absolutnie różne. Mamy też różnie z komunikacją emocjonalną. Nie mniej, mieliśmy się właśnie wspólnie wyprowadzać, mamy w planach wspólne wakacje i ... życie. No właśnie. Jestem w kropce bo mam wrażenie, że 'może to nie jest ten na całe życie'. Co więcej, jakiś czas temu przez facebooka poznałam przypadkiem faceta, z którym rozmowy pochłaniają mnie absolutnie. To absurdalne ale tęsknie za nim, mimo że go nie znam, albo raczej - mimo, że nigdy się z nim nie spotkałam. Nasze rozmowy trwają od 3 miesięcy. Miałam 2 podejścia do spotkania się z nim - mieszka bardzo daleko. 2 razy stchórzyłam. Jestem w absolutnej kropce. Z jednej strony facet ' na całe życie', którego bardzo nie chcę ranić. Z drugiej, ktoś przypadkowy a jednak emocjonalnie wyjęty z mojej głowy. Nie wiem czy jestem szczęśliwa. Co zrobiłybyście na moim miejscu? Wykasowały go z pamięci czy próbowały się skonfrontować, żeby móc zweryfikować swoje wyobrażenia? Dodam, że mam 26 lat jeśli to w ogóle ma jakiekolwiek znaczenie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować