Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebedzie

Oral koledze

Polecane posty

Gość niebedzie

Dziewczyny mam takie pytanie: w jakiej sytuacji/ za jaką przysługę byłybyście w stanie zrobić loda koledze?

Gość niebedzie
Skoro nikt nie pisze to dam przykład: raz koleżanka zrobiła mi dobrze z finałem na jej dużym biuście w zamian za przenocowanie jej ;)

Gość Bezpruderyjna dojrzała
Seks za przysługę niczym się nie różni od ku rew stwa :O Jedyny powód dla którego lobię loda, i wszystko inne, to moja własna przyjemność :classic_cool:

Gość niebedzie
@bezpruderyjna a czy zrobienie loda koledze też może być dla Ciebie przyjemne? Poza tym opisana sytuacja różni się przede wszystkim tym od k******a, że robisz to z kimś kogo znasz i z kim musisz dalej się zadawać na koleżeńskiej stopie :P

Gość matacz,.,,..
juz przestancie z tym k*******m , bo gdyby tata wasz nie godził sie na pewne fanaberie waszych mam tez by d**y nie dostał ; wiec co k******o ? k******o to notoryczne sie puszczanie za kozysci materialne i tylko dla celu ich osiagniecia ! wymiana barterowa nie jest k*******m

Przecież napisałam, że obcią.gam kutasy dla własnej przyjemności. Więc czemu pytasz, czy to dla mnie przyjemne? :classic_cool:

Gość niebedzie
Chodzi mi o to czy czerpiesz przyjemność z każdego obciągania czy tylko jak robisz to ze swoim stałym partnerem

Gość matacz,.,,..
a co to stały partner co cos wyjatkowego ? sadze ze inny owoc bardziej smakuje ,a na pewno inaczej czasem lepiej , a czasem gożej , tak samo jest z kobietami , jedna jest w łozku taka , inna tak , jedna smakuje tak inna inaczej , i teraz wszystko zalezy i składa sie na lepiej lub gorzej

Gość matacz,.,,..
stały partner = rutyna - i nie ma od tego odstepstwa , co nie znaczy , ze musi byc zle ! NIE ! ale zawsze inaczej i lepiej jest z wybraną nowa kobieta , bowiem ta inaczej sie rusza , inaczej pachnie , inaczej operuje miesniami kegla , wydaje inne odgłosy , ma inny dotyk , inną mimikę , grę ciała itd.

Gość matacz,.,,..
kazdy z nas ludzi lubi jedzenie , kazdy ma swój ulubiony owoc , danie , ciastko . i tym własnie wymienionym jest zona , partnerka , maż co nie znaczy , ze jak cos nowego apetycznego zobaczysz to nie masz na to ochoty , a jak jeszcze super pachnie , to dlaczego nie skosztować :) a i jak smakuje wysmienicie ? to dołaczasz do ulubinych dan :) i tyle .

Stały partner? hmm nie pamiętam już kiedy ostatnio miałam coś takiego

Gość matacz,.,,..
nie obawiasz sie zatem wirusa HPV ?

Gość niebedzie
Wracając do tematu, dziewczyny zrobiłybyście koledze loda za przysługę?

Gość Onbeznicku
Bezpruderyjna .... a zdazylo Ci sie kiedys zrobic loda tak poprostu z czystego egoizmu .. tak wykorzystac faceta ...?

Owszem, zdarzyło mi się potraktować pewnych facetów bardzo instrumentalnie ;) ale nie sądzę, żeby po wszystkim czuli się wykorzystani :)

Gość Onbeznicku
byc moze nawet czuli sie wykorzystani , co nie znaczy ze nie bylo to mile uczucie :-) Rowniez uwazam ze egoizm nie jest wcale wada :-)

To byli tak przystojni i atrakcyjni faceci, że mogli mieć na zawołanie dziewczęta o urodzie modelek. Ja, będąc niemłodą i już nie tak atrakcyjną, musiałam użyć trochę sztuczek, żeby wziąć takiego w swoje usta :classic_cool:

Gość Onbeznicku
Myslisz ze facetow interesuje tylko uroda i mlodosc ? moze tak, ale bardziej chodzi o urok a to znacznie szersza kategoria widocznie w niej sie swietnie sprawdzasz :-)

Jedyna kategoria w której lubię się sprawdzać to "kobieta zaliczająca przystojniaków" :classic_cool:

Gość Onbeznicku
a kategoria " kobieta ktora chce zebys spelnil jej fantazje " Cie nie interesuje ?

Fantazje? te, które mam, niech lepiej pozostaną niespełnione. :P

Gość Onbeznicku
A co , fantazjujesz o zamachu na parlament ...? :-)