Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ekstremalna patologia za granica !!!!!

Polecane posty

Gość gość

Czesc Zastanawiam sie czy to co mnie spotyka dotyka tylko mnie czy kazdy kiedys mial do czynienia z takimi ludzmi.Za granica jestem 6 lat i moge z reka na srecu napisac,ze takiej patologii w PL nigdy nie widzialam a nawet nie slyszalam.Naprawde nie obrazajac emigrantow ani nikogo skad sie bora tacy ludzie ,ktorych ja spotykam.Na poczatku wiadomo bylo roznie wynajmowalam pokoje rozstalam sie z facetem chwile bylam sama itd.Tyle patologi widzialam przez ten czas ,ze do dzis nie umiem tego ogarnac.Mieszkalam z kolesiem przez dwa miesiace co nie mial wody cieplej w domu,bo szkoda mu bylo kasy na ladownie gazu.Wprowadzilam sie woda miala byc ciepla w ciagu tyg.Wytrzymalam dwa miesiace ucieklam.Koles ladowal prad i gaz za 5f i myslal,ze to na tydz starczy na 4 osoby,bo wynajmowal 3 pokoje.Jak ktos wstawil czajnik pelen wody awantura,naczynia zmywal w zimnej wodzie bez plynu ,bo szkoda mu bylo kase na plyn :Onic prawie nie jadl nawet soli przez dwa miesiace sobie nie kupil.Namietnie kradl i zjadal moje jedzenie :DJeden pokojo byl pusty przez 3 tyg i tam zakrecil grzejnik,zeby na darmo nie grzal:D.Potem wynioslam sie do kolezanki niby spoko itd. Ona miala male dziecko.Jak sie wprowadzilam dowiedziala sie ,ze byla prostytutka i tam poznala sowjego faceta.On ja lal katowal,rozbijal szyby na jej glowie itd odeszla od niego zadzwonila na policje on dostal zakaz zblizania sie do niej.Potem chwile byla z innym i wrocila do tego damskiego boksera on ja dalej lal a ona i tak go blagala,zeby do niej wrocil.I potem zaszla w ciaze oczywiscie caly czas sie z tym damskim bokserem starala o nia.Kiedy poszla do lekarza okazalo sie,ze zaszla w ciaze wtedy kiedy spala z innym :d i c**j nie wiadomo czyje to dziecko.Ale dalej latala za tym damskim bokserem.Kiedys przyszedl do niej jak juz w ciazy byla i jej wj***l zwyzywal od k***w ,szamt ,dziwek myslalam,ze da sobie z nim spokoj a ona na drugi dzien wydzwaniala do niego i blagala o powrot.Nie dlugo rodzi pewnie ja caly czas leje.Dziecku wlasnemu zabrala ps3 i laptopa i temu frajerowi dala itd.Zaasze go lepiej traktowala niz wlasne dziecko.Znalam tez taka laske co dzieci w pl zostawila na pastwe losu z kolezanka i przyjechala do jakiegos frajera.Kolezanka ja tak zalatwila,ze jej dzieci zabrala ,bo sie przez prawie rok nie odzywala.I ona jest ich rodzina zastepcza.Co jest z tymi ludzmi tak moglabym pisac i pisac sama nie jestem idealna ,ale czy tylko tutaj jest taka patologia czy moze tylko ja taka spotykam.teraz juz mieszkam sama z facetem i mam swiety spokoj,ale nigdy nie ogarne glupoty niektorych ludzi ,bo jak mozna tak zyc.

Gość Arnold G.
Jeszce ze dwa (dwanaście) miliony patologistów zostało do wyeksportowania. Oczywiście nie wszyscy emigranci to brudasy, pijaki i złodzieje, (tak na oko 40 %:) http://cur.lv/197k6

Gość gość
Wiem,ze nie wszyscy mam wielu znajomych i moze 10% z nich to patologia.ten jej damski bokser w pl ma wyroki uciekla tak,ze najczesciej jak ktos jest patolem to ma wyroki w pl i tu ucieka.

Gość gość
Wiem,ze nie wszyscy mam wielu znajomych i moze 10% z nich to patologia.ten jej damski bokser w pl ma wyroki uciekl tak,ze najczesciej jak ktos jest patolem to ma wyroki w pl i tu ucieka.Jak mozna tak sie dac ponizac wiem,ze teraz matka jej ma przyleciec,bo w pl dostala kilka lat odsiadki i tez chce uciec :O a ona chodzi i sie cieszy ,bo bedzie miala podowjne benefity na dwoje dzieci :O sama nigdy nie pracowala tyle co w burdelu dwa lata :O tam podatkow nie placila ,ale benefity to pierwsza

Gość gość
Tak zgadzam się w tysiąc procentach przez 6 lat wiele można zobaczyć ale najgorsze piekło sprawili nam Polacy sąsiedzi którzy byli patologiczna rodzina 2 zgloszenia na garde oraz codziennosc obok patologi żal i smutek ,teraz jesteśmy gdzieś indziej i niechcemy z Polakami nic absolutnie nic wspólnego

Gość gość
no to niezle masz doswiadczenia z polonia:D... ja raczej widze duzo patologiii wsrod angielskich rodzin oraz na ulicach; widac stada paletajacych sie bez celu nastolatkow, spedzajacych czas pod sklepem albo matki z puszka piwa; ostatnio widzialam nawet kobiete w zaawansowanej ciazy z petem i piwkiem w reku:o....osobiscie z patologicznych przypadkow znam jedna polke, ktora potrafi wygrzmocic 4 wina przy jednym posiedzeniu, jej planem jest zalozyc burdel i sprowadzac dziewczyny z polski,ma brata geja ktory opuscil zone i dzieci w polsce i ma co chwila nowych kochankow w uk, drugi przypadek to koles ktorego poznalam w klubie i juz od 3 lat co pol roku pisze mi smsy mimo ze dawalam mu znaki ze nic z tego. Koles dostal zakaz wstepu na jedna z dzielnic z powodu wszczynania awantur, a tego wieczora gdzie sie poznalismy opowiadal mi ze jego byla dziewczyna byla idiotka bo nie gotowala obiadu i nie myla podlogi w kuchni:D

Gość gość
Ja jestem w szoku,nigdy nie mialam i nie znalam tak patologicznych osob.Chyba sama jestes z takiej patologi cos czuje

Gość gość
nie pije,nie pale ,nie cpam facet mnie nie bije nie biore benefitow mieszkam sobie w spokojnej dzielnicy do patologi nie naleze

Gość gość
nazywasz patologia wszystkich za granica?? bo kuzwa nie lapie co piszesz............................. sorry huny ale nie wszyscy mieszkaja na pokojach!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Potwierdzam , poczytaj topik wyzej , cholota w uk.

Gość gość
Nigdzie nie napisalam,ze nazywam wszystkich patologia potrafisz czytac ?? to ,ze ktos wynajmuje pokoj to rowniez nie znaczy,ze jest patologia !!!.Napisalam o przypadkach ,ktore znam i stwierdzam,ze to patologia

Gość joaninnnnnnn
najwiecej patoli jest ze slaska z okolic Katowic p********e wiesniaki,cpuny,zlodzieje naprawde co spotykam slazaka to uciekam ,bo to takie p****y

Gość gość
oj gościu powyżej masz rację ja też spiernikam przed ślązakami sosnowiec dąbrowa tychy i okolice a wredne i fałszywe to to !!! masakra

Gość gość
Rowniez sie z tym zgadzam,ze slazaki to najgorsze k***y tyle ,ze ja od nich nie uciekam jak sie trafi slazacka k***a to ja niszcze.

Gość gość
Wy wyzej,wsciekli,juz poza granicami? :-D A Sosnowiec to nie Slask !

Myślę, że takie kwiatki można spotkać przez te dziwne komuny które się tworzą. Każdy każdego zna więc prędzej czy później wpadnie się na kogoś takiego - dlatego lepiej unikać szukania kontaktu z dużymi zgrupowaniami Polaków. Co wcale nie jest łatwe. Mam sąsiadów Polaków i mam ich serdecznie dość. Picie na ulicy z racji braku ogródka - w każdy weekend i niektóre dni tygodnia. Ciągłe awantury, darcie się niemiłosiernie. Ostatnio ich wrzaski, przekleństwa i trzaskanie drzwiami (w budynku po drugiej stronie ulicy) obudziły mnie tuż po 4 w nocy.

Gość gość
Sosnowiec to nie Śląsk

Gość gość
Sosnowiec to nie Śląsk-tez powiem!

Gość gość
do wyzej-fakt!(Sosnowiec) A ja tylko nie rozumiem,jak wy macie w wiekszosci takich sasiadow Polakow mieszkajac ...w Wielkiej Brytanii...!?Jakies magnesowe przyciaganie ?:-D

Pech. Akurat mieszkam w centrum i w okolicy mam sporo domów z pokojami na wynajem. Oczywiście większość moich sąsiadów to Anglicy, po prostu traf chciał, że naprzeciwko mam takich kochanych rodaków.

Gość gość
c**j nie magnesowe ...patologi biedy i hołoty z Polski za granicami najwięcej :) ciągnie to tabunami jak cyganeria w PL zero mieszkania albo 6osób na jednym pokoju to wyjeżdża ten plebs gdzie się da z**********ą za grosze zero języka żyją tylko dla jedzenia ....to właśnie ta patologia !

Gość gość
Ja w UK nie mieszkam i nic takiego nie widze...za granica!Bardzo egzotyczne te wasze opowiesci :-D

Gość Norwegia Norwegia
potwierdzam, mam te same przemyslenia co Wy tylko ze w Norwegii. zastanawialam si kiedys nad tym zjawiskiem i jedyne co mi przychodzi do glowy to: 1) za granice uciekaja osoby z wyrokami aby uciec przed wymiarem sprawiedliwosci, czyli wiezieniem 2) wyjzdzaja osoby ktore nie maja przyszlosci w Polsce, najczesciej bez wyksztalcenia, perspektyw na normalna prace w Polsce, nie posiadajace wlasnego mieszkania oraz rodziny od ktorej mogliby uzyskac pomoc wiadomo ze jak ktos jest np glowna ksiegowa (ze juz nie wspomne o np. lekarzach) w Polsce to lepiej jej bedzie w pl niz w UK na dorywczej pracy sprzatajac domki czy pracujac w rzezni.

Gość gość
do wyzej-zgoda absolutna !

Gość gość
w Polsce ksiegowa to rpzewaznie kochanka dyrektora, zatrudniona po znajomosci.... tak wiec glowy do tego nie trzeba miec, tylko ladna d*pe, a do wsztystkiego cie pozniej przyucza, jak bedziesz dobrego loda robila :P

Gość simply the best
W Polsce obracamy sie w takim srodowisku jakie nam odpowiada, znamy ludzi np z osiedla, ze szkoly, z pracy i dobieramy sobie znajomych pod katem tego kto nam pasuje. za granica natomiast czasami dzielimy mieszkanai z osobami zupelnei obcymi i nie mamy wplywu kto tam mieszka

Gość gość
to jest prawda,ze w Pl najczesciej ludzi zna sie latami i wie jakich unikac a tu kazdy kogo poznamy to co mozemy wiedziec o jego przeszlosci jak ta osoba jest z drugie konca PL.A wiadomo na poczatku zawsze milo fajnie itd../Potem wychodza brudy typu poszukiwany przez policje w pl albo z patologi zlodziej itd..Ja bylam zmuszona do wynajecia pokoju z racji tego,ze rozstalam sie z facetem.Wtedy tez kokosow nie zarabialam i naprawde juz nigdy ,bo nigdy nie wiesz z kim dzielisz pokoj.Kiedys na poczatku jeszcze sama z facetem wynajelismy pokoj dziewczynie z dzieckiem nie chcielismy wynajmowac,bo nie mielismy potrzeby,ale kolega prosil ,bo przyleciala samotna matka z dzieckiem nie ma gdzie sie podziac poki co.I zamieszkala taka brudaska ,ze masakra dzieciak osrany chodzil a ona mieszkala 4 miesiace i nugdy okna w pokoju nie otworzyla nawet.Czesto do niej brat przychodzil i co sie potem okazalo jej brat byl poszukiwany za g***t zbiorowy w pl odsiedzial 7 lat mial jeszcze do odsiadki 6 i uciekl.Nie dawno go zlapali i poki co siedzi.Tak,ze nigdy nie wiesz kto Ci do domu przyjdzie

Gość Norwegia Norwegia
masakra

Gość gość
P tylu latach mam grupe dobrych przyjaciol i nie mam zamiarku szukac sobie nowych.to co opisalam to polowa tego co tu widzialam.Przez tyle lat w pl tego nie widzialam a pochodze z duzego miasta.A najlepsze w tym jest ,ze te osoby potrafia wszystkich innych wyzywac od patologi pewnie nawet nie znaja znaczenia tego slowa

Gość gość
Czyli potwierdzacie-duzo patologii wyjezdza z Polski-hurrra!