Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość laguna1
Witaj NIEBIESKI;-) Krótka noc,ale dzień pięknie się zapowiada...Wolny dzień...basen,słońce,żyć nie umierać!

Gość Onbeznicku
Zycze udanego i goracego dnia .... wczoraj bylo o kropelkach z goraca a dzisiaj jeszcze dochodzi basen, woda ..... mokre wlosy ... korzystaj lagunka , korzystaj z wolnego dnia :-)

Wyobrażam sobie jaka dziś najpierw mokra od stóp po włosy a potem nagrzana i gotowa oprzeć się męskiego ramienia. ....

Gość laguna1
Witam Cię onbezniku;-) skorzystam ile się da ...choć to nie zmienia faktu,że nie ma mi kto pleców smarować;-)Jak tam Twoja mega-wyobraźnia?

Gość laguna1
Witam Cię onbezniku;-) skorzystam ile się da ...choć to nie zmienia faktu,że nie ma mi kto pleców smarować;-)Jak tam Twoja mega-wyobraźnia?

Gość laguna1
Oj Jacuś Ty wiesz czego mi trzeba;-)

Gość Onbeznicku
Nie prowokuj mnie Lagunka zebym puscil wodze mojej wyobrazni ... a do tego prosta droga prowadzi to, jak wspominasz o smarowaniu olejkiem .... z gory przepraszam ale nie umiem tak bez rozpinania kostiumu .... i zawsze mi tak jakos dlonie uciekaja z plecow i przydlugawo by to trwalo , nie wiem czy masz tyle cierpliwosci :-)

Gość laguna1
NIEBIESKI;-) Przemyślałeś propozycję....??

Gość laguna1
Do Onbezniku. Co to jest cierpliwość? Jeśli nawet miałam jej dużo,to wczoraj szlag ją trafił.Za to wyobraźnia zrobiła ze mnie rozpaloną do czerwoności małolatę....i tak mi zostało.

Laguna tu nie ma co myśleć tylko trzeba robić:-D jestem na Tak. ..

Gość Onbeznicku
No przeciez bylem na tyle taktowny ze sobie poszedlem spac ... zostaliscie sami , trzeba bylo "wyrzucic z siebie te fantazje" :-) Szkoda ze nie skorzystalas z tego jak zapraszalem Cie na swoja kozetke zebys sie "wygadala" :-)

Gość gość
Laguna ale ci dobrze bo chyba znalazłaś wreszcie . Kurdę przede mną zwiewają wszyscy osobnicy płci męskiej na kafeterii. Chyba za mocno zionę desperacją.

Gość Onbeznicku
gosciu --- ale sama widzisz ze jest nas tutaj nie dopary :-) wiec dobrze ze wpadlas :-)

Gość gość
Aż zazdrość łapie i przykro się robi że tak tu wchodzę jak piąte koło u wozu , ale co ja mogę .

Gość Onbeznicku
No nie piate, tylko czwarte :-)

Gość gość
Zwał jak zwał . Choć w sumie dobra nazwa na nowy temat . Zionę desperacją i czuję się jak piąte koło u wozu . Czy ktoś temu zaradzi? Ale głupoty piszę z samego rana.

Gość Onbeznicku
A czym spowodowana jest Toja desperacja ... i jakiej oczekujesz pomocy ... w koncu nalezy sobie pomagac. nie ? :-)

Gość gość
Tu podejrzewam nic na to się nie wskóra. Brakuje mi uwagi drugiego człowieka. Chciałabym żeby ktoś mnie choć trochę zrozumiał, pogadał chwilę , był miły a nie tylko wyśmiewał. Bliskości w każdej postaci bardzo brak. Tak bym chciała się mocno wtulić w kogoś i nic nie mówić . Chociaż przez chwilę. Brakuje mi zwykłego szaleństwa .

Gość laguna1
Jacek81 Bosko grzeje słoneczko,woda super chłodna, zimne piwo dla ochłody...brakuje mi tylko towarzystwa,albo chociaż rozmowy......NIEBIESKI;-) te męskie ramiona....przydałyby się teraz....

Gość laguna1
Onbezniku ale tłok! Dzięki za wykazanie się taktem wczoraj-nie musiałeś...smarowanie mega! Tylko zapnij to,.co rozpiąłeś i nie przeszkadzam w rozmowie z gościem;-)

Widzisz Laguna chętnie w cholerę wszystko bym rzucił i po towarzyszył tobie po swirowali byśmy razem...już widzę jak piwkiem chlodzisz swoje gorące ciało a krople spływają tobie po dekoldzie aż do pępuszka....mmmm

Gość gość
Jacuś pępek mam mokry od potu,ale co tam...gdzie te męskie ramiona,bo uschnę....

Gość laguna1
Z wrażenia zapomniałam o nicku;-) Gdybyś mógł być przy mnie,byłoby super....jeśli śledziłeś ten wątek od początku wiesz jak wyglądam ,a ja...?JAKI JESTEŚ NIEBIESKI....?

Mam ci zdjęcie podrzucić? Czy opis wystarczy i jaki jestem w jakim sensie? Coraz bardziej mnie intrygujesz ciałem i duszą;-)

Gość laguna1
Ciało mi podrzuć nie zdjęcie! To,że masz fantazję i jesteś biegły w języku .......pisanym już wiem;-)

Oj laguna chcesz mnie zbalamucic ;-) ciało gorące mam bo płynie w niej gorąca krew a ciebie dobrze rozumiem bo mam to samo na Twoja mysl

Gość laguna1
Szkoda?źeby się 2:gorące ciała marnowały.Słońce mnie tak nie jara jak to co piszesz.....Ale jestem na basenie,więc nikt się nie kapnie,że od wczoraj mam mokro w majtkach.

Twoje soki się marnuja a mi się chce pić i rozmawiać z nią czule ...laguna jesteś moim wodopojem