Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość laguna1
Do Onbezniku. Nie biorę odpowiedzialności za cudzą głupotę...chyba,że mówisz o mnie.Wolałbyś temat "KTO MNIE PRZELECI"? Wtedy nie byłoby wpisów o naprawie łóżka...Tylko,że to nie jest temat w moim stylu.;-)

Laguna ludzie są trudni ale słowa chce ciebie do łóżka miło ostro spędzić czas jest chyba łatwy do zrozumienia. ...:-(

Gość laguna1
Do Onbezniku Nie chcę czego?

Gość Onbeznicku
Gdybys zalozyla temat " kto mnie przeleci" to nie odpowiadalbym na ten watek ... Mysle ze nie chcesz tego konkursu na wyobraznie ... przez te wstepne zalozenia ... :-)

Gość laguna1
Niebieski;-) Nie pisz tylko tego jako temat,bo Cię zjedzą....a szkoda by było;-)ZROZUMIAŁAM nie powiedziałam nie:-*

Gość laguna1
Do Onbezniku. Mój temat jest taki,bo nawet moja wybujała wyobraźnia nie załatwi tego sama.Bez faceta nie dam rady...a konkurs? Łatwo Ci mówić,bo masz na codzień to,cz za czym ja tęsknię....

Gość laguna1
Niebieski;-) miała być CHEMIA,a nie LITOŚĆ.Bez tego nie dam rady;-)

Laguna ma temperament pisze prosto czego chce szczerze i się czepiaja chce być zaspokojona i tyle ludzki odruch

Gość Onbeznicku
lagunka ... gdybym mial wszysko za czym Ty tesknisz to nie byloby mnie tu... wiec mysle ze w tej chwili kiedy odswiezamy strone z tym watkiem oboje mamy wiecej fantazji niz rzeczywistosc jest w stanie zniesc :-)

Gość gość
Laguna każdy tęskni za tym co ty . To potrafią zrozumieć tylko osoby które to mają na co dzień. Tylko tu na forum ciężko to znaleźć . Wiem bo próbowałam , prosiłam jak jakaś desperatka . Niestety do tej pory nie udało mi się . Tobie życzę powodzenia.

Gość laguna1
Do gościa Dzięki za szczere słowa.Wiem że to raczej niemożliwe do zrealizowania...ale te wygłupy wywołały lawinę poważnych komentarzy,co mnie cieszy....Mam jednak. świadomość,że nie każdy jest tym,za kogo się podaje.POZDRAWIAM

Gość Onbeznicku
Codziennosc nie jest taka rozowa jak wam sie wydaje ... Mysle ze wiele osob tutaj szuka wlasnie czego niecodziennego, nieprzecietnego ... moze nawet dziwnego i perwersyjnego ... pewnie niektorzy to znajduja ... A dla niektorych to tylko wyglupy prowokujace lawine komentarzy ...

Gość laguna1
Do onbezniku. Nie mogę nie przyznać Ci racji.Tylko,że nie samą fantazją człowiek żyje.Nie mam wygórowanych wymagań,może raczej zaległości...w spaniu też.A ja zamiast spać po dyżurze nie nadązam z pisaniem.Ale Twoje wpisy wymagają odpowiedzi;-)

Gość Onbeznicku
Wybacz ze zajmuje Ci czas ktory mialas przeznaczony na sen :-) tez juz uciekam ... Masz racje , fantazje to nei wszystko , ale bez fantazji nie ma nic :-)Spij dobrze i jak bedziesz miala jutro narade to pamietaj ... poker face :-) Milego

Gość laguna1
Do onbezniku. Jesteś kimś innym niż za dnia...Skąd nagle tyle powagi? Przypomnij sobie swoje marzenie ...i "rozmowy". Nie uśmiechasz się?

Gość laguna1
Niebieski;-) Teraz jest czas na....mamy tu pusto;-)

Gość laguna1
Do śpiącego ONBEZNIKA ...moja poker-face to reakcja na przepraszam ,perwersję z Twoim -na szczęście- udziałem....więc jutro , jak już pisałam,sama nie dam rady..;-) A tekst o spódnicy był....mocny,tak jak chciałam;-)

Gość laguna1
NIEBIESKI;-) To co? Zlitujesz się?Ja- na basen,Ty przemyśl to ...DOBRANOC.

Gość laguna1
Myślałam ,że śpisz...O tej porze już chyba wolno?

Gość laguna1
O tej porze już chyba wolno NIE SPAĆ!!! Niebieski,jesteś?

Gość laguna1
Już mi przeszło .....i wróciło;-) Nawet jeśli masz nas wiele....Doprowadzasz mnie do szału zanim coś "powiesz"....