Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Laguna idę do ciebie w samych gatkach wszystko mi się podnosi chodź do ściany cię docisne i powiesz się na nim chcesz ostro

Gość laguna1
Niebieski. Śpię nago,więc tylko mnie podnieś i opuść ...wilgotna jestem od wczoraj ...

Skarbie chodz nadziejesz się na niego jest taki twardy i sprężysty zajedz mnie mocno Proszę

Gość laguna1
Niebieski muszę Cię opleść nogami, wejdzie najgłębiej.Tylko trzymaj mnie mocno i nie oszczędzaj....jak chcesz połóź mnie na stole..mocne pchnięcia ..to lubię...

Głęboko aż jajka beda się o twoje uda obijaly zaloz mi nogi na ramiona będę cię pchal ostro i sciskal twoje nabrzmiale piersi oszaleje gdzie jesteś skarbie

Gość laguna1
To cud,że się mieścisz olbrzymie...nie przestawaj....złapie mnie mocni za ramiona ,teraz zdejmę nogi ..zwolnij..próbowałeś kiedyś podduszania? Połóż mi rękę na gardle i. naciśnij ,ale delikatnie,bo inaczej zerzniesz trupa....właśnie tak ...teraz najmocniej.....aż mi oczy zajdą mgłą....jeszcze,jeszcze skarbie ......puść......ok. jeszcze żyję;-)

Ale chlapiesz nią jest taka mokra uderzam cię nim biorę ostro moja dzida wchodzi i wychodzi jak strzala posuwam cie rytmicznie a teraz obruc się i wypnij się złapie cię za włosy i będę w pośladki dociskal do siebie jecz wyj czuje jak cie wypelniam

Gość laguna1
Chętnie się wypnę skarbie....to lubię najbardziej ....złapie mnie za ramiona i przebij na wylot.....bosko! Lubisz patrzeć na mnie z góry,co niebieski?

Z góry z dołu jak biust ci skacze jak pośladki się odbijają o niego jak ją lize i widzę jak się wijesz z podniecenia ale najbardziej lubię patrzeć na twoją twarz jak masz orgazm i szczytujesz niemiłosiernie

Gość laguna1
Żebyś widział moją twarz muszę znów leżeč na plecach...połóż się w końcu na mnie,będę mogła Cię dotknąć....mogę sama włożyć? Jezu...niebieski !!!! Spokojnie...drugi raz powoli....możesz mnie pocałować?

O tak teraz skarbie będziemy się całować pieścić twoje stojące sutki rączka poklepie cię po twojej gorącej c*pce a jego wloze ciu między piersi scisne je i będę posuwal i jednocześnie paluszkiem zabawial twoja mokra do granic możliwości pipke

Laguna szeroko nozki teraz bo chce cię całą wypełnić przy tobie ja szaleje i chce ciągle chyba weźmiemy tydzień wolnego i będziemy się parzyc we własnym sosie;-)

Gość laguna1
Gra wstępna na końcu......super! Następnym razem się nie gol. Zarost na sutkach.....kocham to ! Teraz rób że mną co chcesz,bo muszę mieć wolne ręce....znowu ! Daj mi chwilę,skarbie......

Gość laguna1
Niebieski;-) DZIĘKUJĘ....ZA WIELOKROTNOŚĆ.....Jesteś...dla mnie stworzony, szkoda,że nie w realu:'(

Gość laguna1
Dobranoc Niebieski:-*

Gość gość
Dobranoc Niebieski:-*

Gość laguna1
Cholera ręce mi się trzęsą....miało być witaj...niebieski;-) istniejesz ,czy to był niesamowity sen......?

Gość Onbeznicku
powiedzcie dlaczego sie nie umowicie .... ? Tak pytam z czystej ciekawosci .... zagladam tu czasem chociaz juz przestalem sie wp....alac , ale coraz bardzij mnie dziwie ze tak jakos nie mozecie sie zdecydowac :-) Milego

Gość gość
Laguna mi też się trzęsą,jak czytam Twój tekst :)

Gość laguna1
Cześć Onbezniku;-) Sam zapraszałeś mnie na wirtualną kozetkę...dlaczego,skoro twierdzisz,że w realu najlepiej? Bo nie uwierzę,że TWOJA WYOBRAŹNIA tego nie ogarnęła....

Nie umawiam się z kobietami o ktorej nawet nie wiem skąd jest i jak ma na imię o wyglądzie nie wspomnę nawet. ...

Gość Onbeznicku
Lagunka ... moja wyobraznia to ogarnia nawet isnienie obcych we wszechswiecie :-) Natomiast ja mowilem o wirtualnej kozetce ze zwgledu na fakt że ta realna odpada przez Twoje "warunki brzegowe" ... A to Ty wspominalas ze nie chodzi Ci o namiastke , a tak wirtualnie to namiastka ... czasem bardzo mila , ale namiastka.

Gość Onbeznicku
A czy wyglad i imie sa takei istotne , jak emocje pasują ? Absolutnie sie nie czepiam i nie doradzam w zadnym razie , pytam tylko z naukowej ciekawosci :-)

Gość laguna1
Niebieski;-) Gdybyś znał moje imię byłoby inaczej? To cieszę się,że nie znasz....A wygląd , no cóż ....dla mnie nie jest najważniejszy.Pozdrawiam.

Gość laguna1
Do Onbezniku Jak się nie ma co się lubi....

Gość Onbeznicku
wiem o tym bardzo dobrze .... dlatego zostawilem Ci namiar ... ale juz nie przeszkadzam ...

Imię to fakt ale nie da się spotkać nie znając miejsca ani wyglądu bo co poznam kobietę po literkach a dziura dziurze nie rowna....Laguna też pozdrawiam