Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE WARTO wiązać się z ROZWODNIKIEM

Polecane posty

Gość gość

z dzieckiem! Ja się zwiazałam z takim to sie okazuje ze gość mimo ze mówił ze szuka kogoś na stałe, że chce w przyszłosci ponownie sie ożenić i miec dzieci kłamał. Jestesmy w sobie szaleńczo zakochani, ale ja widze jaki on ma straszny dystans. Jak sie boi. Jak boi się ewentualnej wpadki, jak unika rozmów o naszej rpzyszłosci. Zaryzykiowałam, zaufałam swojemu sercu a teraz żałuję.

Gość gość
On juz zonę miał, dziecko ma więc w d***e ma moje potrzeby w tej sferze. Boi sie panicznie kolejnej porazki przez co unika takich rozmów. Nie wiem na czym stoję. Widac jak mu zalezy ale ja wyczuwam pewien dystans. Dystans którego nie miałby kawaler z czystą kartą.

Gość gość
Ta niepewność mnie dobija, nie wiem co on naprawde myśli. Jestesmy po 30-tce, wiedział że szukam kogos z kim w rpzyszlosci założe rodzinę. Jestesmy ze sobą ponad rok, a ja nadal nie jestem pewna , wydaje mi sie ze on jednak bedzie bał się drugi raz zaryzykować.

Gość gość
Rok, to nie tak długo. Poznalas w ogole jego dziecko? Problemem nie jest rozwod, a to, ze ma zobowiązania z przeszlosci, które będą rzutować na terazniejszosc i przyszlosc tj. DZIECKO.

Gość gość
W ogole mieszkacie razem? Od tego nalezaloby zacząć.

Gość gość
Jestesmy w sobie szaleńczo zakochani, ale ja widze jaki on ma straszny dystans. Jak sie boi. Jak boi się ewentualnej wpadki, jak unika rozmów o naszej rpzyszłosci. xxxxxxxxxxxxx chyba ty jesteś "szaleńczo zakochana" - bo on na pewno nie! a z kija gdzieś musi spuszczać, skoro była już nie daje!

Gość rok nie wyrok
nie warto wiazac sie z prawiczkiem - bo wszystkiego go trzeba uczyc z r****czem co popadnie - bo bedziesz jedna z wielu w tym samym czasie z zonatym - bo bedziesz miec na karku jego zone z rozwodnikiem - bo bedziesz miec na karku jego dzieci i byla zone z wdowcem- bo nigdy nie doscigniesz umarlego idealu z nikim nie warto sie wiazac, wiazanie sie z kimkolwiek to kula u nogi zapraszamy na cmentarz, tam ci juz nic nie grozi

Gość gość
"chyba ty jesteś "szaleńczo zakochana" - bo on na pewno nie! a z kija gdzieś musi spuszczać, skoro była już nie daje!" zgadzam się z powyższym, gościu już raz sobie życie skomplikował po cholerę mu druga żona i kolejne dziecko do utrzymywania ? wchodząc w związek z rozwodnikiem masz tylko trzy scenariusze: - koleś zwieje gdy będziesz naciskał na ślub -spłodzisz z nim dziecko by scementować ten związek / plus ewentualny ślub - koleś zostawi Cię z dzieckiem tak jak swoją eks