Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staniki!!!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kobietki, mam mały problem, szukam dobrego staniczka na mój dosyć nietypowy biust, noszę rozmiar 65C/D(już zależy od rozmiarówki). Może nie jest to taki strasznie nietypowy rozmiar, ale jednak 70B, 75C, czy 80D to standard, a te staniczki w obwodzie 60 czy 65 nie są jeszcze tak popularne. Gdzie można kupić dobry jakościowo stanik, ale w miarę rozsądnej cenie? Ostatnio byłam w Esotiq w moim małym miasteczku, kupiłam zwykły czarny, klasyczny stanik za 80 zł, te ładniejsze, koronkowe, kolorowe były po 120-130. Dla mnie studentki to trochę za dużo... A ten mój stanik też nietani, bo za 80 zł muszę przyznać nie jest zbyt dobry... Szybko się rozciąga, miseczki też szybko robią się niekształtne. Myślałam, że za taką cenę dostanę coś lepszego. Macie jakieś sprawdzone sklepy z bielizną? Tylko żeby była taka rozmiarówka, jak szukam. I ceny nie takie straszne, coś na studencką kieszeń:) Przez internet raczej nie chcę zamawiać, stanik trzeba przymierzyć, a nie chce mi się potem odsyłac po kilka razy aż w końcu trafię na ten dobry.

Gość nie znosze kupować staników
mam jakieś chyba dziwne cycki bo każdy stanik jest niewygodny. byłam u tych bra sitterek kupiłam za 100 zeta a i tak okazał sie niewygodny... nie wiem gdzie kupować staniki, ostatnio więcej kasy wydaje na żarcie i chodze w tych niewygodnych stanikach bo kupie jakiś i bedzie tak samo niewygodny :D ale musze wreszcie zacząć chodzić po sklepach, poświecic czas i znaleźć coś.

Gość gość
nie znosze kupować staników Chyba w każdym Esotiq'u pracują panie, które znają się na rozmiarówce, pomagają dobrać stanik i prawidłowo ułożyć w nim biust. To mnie skłoniło do pójścia do tego sklepu. No i fakt, że mają rozmiarówkę 65, ale co z tego, skoro staniki w przedziale 80-150 a są po prostu słabe, rozciągliwe. Nie wiem, już gdzie szukać.

Gość gość
nie znosze kupować staników Jaki masz rozmiar?

Gość dorotka67
Też mam mały obwód, a dość pokaźny rozmiar. Znalazłam niedawno dość ciekawy sklepik internetowy, gdzie mają wszystkie, czego kobiecie potrzeba. Powiedziałam zaryzykuję i kupię stanik na 4lejdi.pl. Jak doszła paczka, przymierzyłam i pasuje! Stwierdziłam, że tylko tam będę brała bieliznę dla siebie ;)