Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podróż z małym dzieckiem.

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, mam 17 lat i planuje podróż do Indii , mam tam kolege bardzo dobrze go znam , i chcialam sie was zapytac , czy moze macie jakies doswiadzcenie , poniewaz mam malego brata, ma 3 lata, i chcialam sie was zapytac , czy moglabym tam poleciec ja sama i on ? czy jeszcze dla niego potrzebna by byla taka naprwade DOROSLA osoba ?czy ja , majac 17 lat moglabym sama poleciec do Indii z 3- letnim dzieckiem ? prosze o szybko odpowiedz. dziekuje z gory :)

Gość gość
a co rodzice na to? i po co ci maly dzieciak w indiach?

Gość gość
rodzice się zgodzili. a po co ? no po prostu chcialabym go zabrac , pokazac mu piekny kraj :)

Gość gość
myslisz, ze cokolwiek to male dziecko zainteresuje? tylko marudzic ci bedzie, a ty bedziesz sie wsciekac, ze musisz je ciagac ze soba wszedzie

Gość gość
haha nieee . nie bede sie wsciekac . i druga rzecz, dlaczego ma go nic nie zainteresowac ?

Gość gość
hmm moze jeszcze jakies odpowiedzzi ? prosze :)

Gość gość
Ja mam 3 letniego syna i gwarantuje ci, że indie to ostatnie co go teraz interesuje...

Gość Karola28222
No właśnie najczęściej wszyscy pytają o to "a po co taki dzieciak na wakacjach" - a np. po to, że samemu chce się w końcu gdzieś wyjechać, a nie każdy ma możliwość zostawienia dziecka u kogoś innego. Ja też jeżdżę z moim trzyletnim synkiem - po prostu wcześniej przygotowuję się do wyjazdu w taki sposób, aby moje dziecko było bezpieczne i nie męczyło się. Zresztą przykład który podała lilka007 jest bardzo dobry - spójrzcie na to, co piszą autorzy bloga tasteaway - oni też wszędzie jeżdżą ze swoim dzieckiem, które jest bardzo zainteresowane tym co ogląda - tylko od nas zależy czy umiejętnie zorganizujemy taki wyjazd tak, aby wszyscy byli zadowoleni :)