Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatta1678

mój facet to dziwkarz

Polecane posty

Gość gość
Jaka glupia prowokatorka.

Gość gość
ty zrób test na wirusa HPV i ogladaj c*pke dokładnie , zacznie sie od małych krostek , ktore beda rosły

Gość gość
Ile masz lat??? Jak mozna z kims planowac zycie i nie wyczuc,ze robi na boku i to z tyloma :O

Gość agatta1678
mam 26 lat a jak mialam wyczuc? wydawal sie szczery

Gość gość
wpisz w wyszukiwarke kafeterii dokładnie tak wirus hpv - kłykciny kończyste

Gość gość
teraz najwazniejsze jest dla ciebie czy grozi ci rak szyjki macicy czy nie , czy masz wirusa HPV czy nie , a nie martwisz sie co z nim , on to facet dla niego wirus HPV jest niegrozny , jedynie zaraza , tak jak ty teraz jezli masz , złapałas wirusa

Gość agatta1678
nie mowcie mi o tych chorobach bo sie boje! juz wystarczajaco jestem zalamana

Gość agatta1678
nie martwie sie o niego, tylko o siebie przeciez mi sie życie zawaliło nie jemu

Gość gość
Co ci sie zawalilo? Chyba zwalilo i to raczej jemu przyrodzenie w inne szpary.

Gość gość
zycie to ci sie zawali dopiero jak faktycznie masz wirusa , ale jak to taki dziwkasz masz go na bank tyle ze objawy mogą wystapic kiedy wirus przyjmie forme przetrwałą kliniczną i wystapią kk , jezli np za 6 miesiecy , albo dwa lata wyjdą ci kłykciny , bedziesz wiedziała kto ci to zafundował

Gość agatta1678
czuje do niego obrzydzenie nawet mi sie gadac nie chce z nim chyba mu jaja urwe wszytskie dziewczyny sie dowiedza bedzie musial szukac nowych

Gość agatta1678
a te wszytskie dziewczyny tez maja twgo wirusa czy zalezy jak czesto seks z nim uprawialy?

Gość agatta1678
życ mi sie odniechcialo raz ze stracilam milosc a dwa te choroby co ja teraz zrobie

Gość agatta1678
nosi mnie zeby mu cos napisac ale moze powiem to w 4 oczy

Gość agatta1678
Kurde! Znalazlam cos jak brodawka na lechtaczce.

Gość agatta1678
to ostatnie to podszyw nic nie znalazlam nie szukam mam ochote sie zabic

Gość agatta1678
Milosc wybacza. Spotkam sie z nim i powiem,ze musi sie zmienic. Slubu nie odwolam,bo wstyd mi bedzie.

Gość agatta1678
za duzo podszywow jak zaczernic nicka?

Gość agatta1678
Moze te dziewczyny klamia a te smsy to dla zabawy. On jest szczery, wiec nie mogl by tego zrobic mi. W koncu bierzemy slub. Moze to jak wieczor panienski, nie wiem ale warto porozmawiac i nie zaprzepascic czesci zycia.

Gość agatta1678
jak zaczernic nicka?

Gość agatta1678
ide wlasnie na piwo z jednya z tych lasek brzmi sympatycznie czy ona moze byc zarażonona tez?

Gość agatta1678
Bedziemy mogly sobie strzelic minetki,bo i tak mamy te same choroby

Gość agatta 1678
wrocilam ta dziewczyna anetka nie miala duzo czasu ale powiedziała że jej mowil ze z narzeczona mu sie nie układa i z nia zerwie a wtedy może bedzie mial z nia dziecko! i moze beda razem! powiedziala z emi nie do konca wierzy w te smsy ale sprawdzi i że z nia spotykal sie najpierw czesto potem coraz rzadziej bo miał duzo pracy, zupelnie tak jak ze mną, powiedzialam jej że moze byc chora ale stwierdzila ze raczej nie bo za czesto seksu nie uprawiala z nim ostatnio raz na miesiac-dwa sie spotykala a niecały rok temu czesciej, i że spoznia sie jej okres i nie wie czy z nimw ciazy nie jest!

Gość agatta 1678
gadalam wlasnie z kutasem, wypieral sie wszytskiego stwierdzil ze to kolega jego pisal z jego tel! i tak mu nie wierze powiedzialam ze spotkalam sie z anetka powiedzial ze ona nie o nim mowila tylko o jego koledze! co za klamca, kolega caly rok pisze z jego tel i jeszcze mial do mnie pretensje że mu w tel grzebie i go nieslusznie oskrażam

Gość gość
o nieeee kochana !! w d***e bym miała takiego dziwkarza zapomnij o ślubie !!! nie pakuj się w to gówno bo będziesz żałować jak diabli!!!

Gość karolllka G.
mój mnie zdradzał ze starszą od siebie- koleżanką z pracy i też slub był tuż, tuż, ale odwołałam, nie będę życia układała sobie z kimś kto mnie zdradza, a ty przemyśl to wszystko.

Gość agatta 1678
obecnie jestem na niego wsciekla, planuje zemste, no ale jednak szkoda mi wiem ze to niesluszne ale jak pisalam nie mam pracy on byl sensem życia, ciekawe co zrobi jak wszytskie dziewczyny przestana sie z nim spotykac bo juz wiekszosc obdzwonilam haha

Gość karolllka G.
znajdzie sobie inne i będzie dalej robił to co robi. taki charakterek ma i w jego żyłach płynie k.... krew. jesli mój był zdolny zakochać się w kobiecie starszej od niego o 15 lat i się z nią spotykać, to ja już jestem ostrożna w relacjach damsko męskich.

Gość agatta 1678
nienawidze facetow! juz nie zaufam chyba nigdy nikomu , same dziwkarze pewnie duzo takich i jeszcze sie obrazil na mnie on na mnie dobre nie?

Gość karolllka G.
szkoda że dopiero teraz się zorientowałas jakiego typa pokochałaś, ale to podobnie jak ja, tyle tylko że ślub odwołałam i mam 22 lata, studiuję jeszcze i tez pracy nie mam, ale za to uwolniłam się od chama.