Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawszemłodybógseksu51

Hohoho, ale mam powodzenie u młodych dziewcząt!

Polecane posty

Byłem wczoraj na plaży nad jeziorem i gdybyście wiedzieli, jakie tam cudowne dziewczyny w bikini były! Gdy tylko się pojawiłem, wszystkie zaczęły się uśmiechać w moim kierunku i puszczać oczka, więc podszedłem do tych nimf i zacząłem z nimi żartować. Pograliśmy razem w siatkę, popluskałem ich zgrabne pupcie, pomasowałem plecki, a na koniec każda po kolei zrobiła mi lodzika. :) Przyglądało się temu wszystkiemu z daleka dwóch młodych facetów, mniej więcej w wieku mojego syna, i widać, że mieli kwaśne miny. Zazdrośnicy! Ja chłop 51 lat i potrafię niejednej zapewnić rozkosz, a oni niby młodzi a nie potrafią kobiet uwodzić i władać mieczem jak należy! Jutro też idę i już nie mogę się doczekać... takie piękne d*peczki jedynie dla mnie :D

Uczcie się ode mnie prawiczki, a za ileś lat zobaczycie, jacy z was będą macho :D

PS. Polecam plażę w Goczałkowicach, miejsce w sam raz dla prawdziwego mężczyzny :)

Gość gość
Ale p********z!!!!!!!! maczo za dyche!!!!!!!!

Jaką dychę, człowieku! Ja takie rozrywki mam za darmo. Ale cóż... nie każdy jest tak przystojny i czarujący w moim wieku.

Gość gość
i czym się chwalisz kretynie? gdyby tak było nie musiał byś o tym pisać publicznie , ale pewnym jest że liczysz ze jakaś głupia małolata chwyci haczyk i wreszcie sobie zamoczysz pomarszczonego malutkiego kogucika hahaah :D

Gość gość
pisać o sobie że jest czarujący może tylko albo pederasta albo 51 letni pravik :)

Piszę o tym publicznie, żeby obalić mit, że starszy to już nie może. Może i to jak! A osoby, które twierdzą inaczej zwyczajnie zazdroszczą, bo same nie mają gdzie zamoczyć swoje sztywne fujary.

Jestem męski, seksowny i kobiety wręcz mnie prześladują. Szkoda tylko, że mam konkubinę, stare pudło, chyba pora rozejrzeć się za młodziutką laleczką.

Gość gość
Chyba masz jakieś kompleksy skoro o takich rzeczach tu piszesz

Gość gość
hahahahaha co za frajerzyna :D

Gość gość
Ja wiem dlaczego tak Cię laski kochają!!! Ty jesteś amerykański Święty Mikołaj! To "Hohoho", no przecież wszyscy są zaciekawieni Twoim workiem!