Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinamajeczka12

problem z moczem

Polecane posty

Gość ewelinamajeczka12

Witam! mam taki problem że od około 6 miesięcy mam uczucie że cały czas chce mi się siku,pójdę do łazienki i za chwilę znów.Byłam u ginekologa robiłam badania moczu i posiew i wszystko jest ok,brałam tabletki urosept itp. i nic mi nie przechodzi już nie wiem co mam zrobić bo jest coraz gorzej a nie jest to od przeziębienia....

A robiłaś badania krwi pod kątem cukrzycy? Podobno jak się ma cukrzycę to właśnie ciągle chce się biegać do toalety siku.

Gość kafe ekspertka
hormony, tarczyca albo prostata

Nie mam pojęcia co to może być. Dawno robiłaś te badania? Może warto je teraz powtórzyć?

może być to spowodowane bardzo dużym stresem ? praktycznie mam codziennie takie sytuacje w domu że muszę krzyczeć wszystko mnie denerwuje nie radze sobie z nerwami czy to może byc od tego?

Gość gość
Zrelaksowac sie. Mnie sie juz dwa razy zdarzylo, ze po silnym zapaleniu pecherza stresowalam sie kazdym objawem swiadczacym, ze moze ono powrocic. Biegalam do lazienki co 15 minut, bo wydawalo mi sie, ze wciaz chce mi sie siku. Dodatkowo przy takiej czestotliwosci niezle sie tam podraznialam papierem. Przeszlo mi kiedy przestalam sie tym zamartwiac. Moim zdaniem u Cebie to tez moze byc wywolane stresem.

Gość gość
Urolog mysle ze nic nie da, przeciez juz robilas wszystkie badania. Kup sobie jakies tabletki na uspokojenie albo wypij lampke wina. Serio, z doswiaczenia mowie. Poczekaj miesiac lub dwa, wyjedz na wakacje, a jak nie pomoze to idz do urologa ewentualnie. Na moje oko to psychosomatyczne.

Gość gość
właśnie zaczęłam brać tabletki na uspokojenie

Gość Wioletkaa,C33o
o kurcze...ale mnie przestarszylas:( tzn ja mam podobny problem, ale nie mam odwagi isc do lekarza... boli mnei brzuch tak co jakis czas od kilku miesiecy -podbrzusze...czesto mam kluący bol jbrzucha jak siadam,czuje nabrzmialy nadety brzuch (nawet po sikaniu),czuje ze mi sie chce lece do Wc i nic nie leci :((( albo wogole nie czuje ze mi sie chce a mam brzuch rano jak balon... i boli mnie tez po wysikaniu...I te dolegliwosci sa coraz czesciej. :( Moja jedza zawsze skąpi skierowan na badania i tak nie chce odbierac czegos przez jej rece,(jelsi wogole to daje a nie zostawia w karcie choroby)....dlatego Planuje sobie zrobić prywanie posiew moczu-19 zl,i zwykle badanie moczu 7 zl??? zoabczymy co mi wyjdzie... :( jak narazie lecze sie tylko herbatką z zurawiny,ale wogole mi nie pomaga.... ale faktycznei tak jak ktos napisal oprocz tego zapalenia (?) ...moge miec problemy z hormonami i tarczycą...:(

Gość gość
też piłam herbatę z żurawiny i nic ;/u mnie jest tak ale mnie nic nie boli i cały czas mam uczucie że chce siku...