Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTORA MA W DOMU ZMYWARKĘ?

Polecane posty

Gość gość

jesteście zadowolone?, pytam, bo my przymierzamy sie do zakupu:)

Gość gość
Mam ale nie chce mi się jej używać. Wolę zrywać ręcznie. 5min i pozmywane

Gość gość
jestem super zadowolona :)

Gość gość
Przereklamowana sprawa, mam ale szkoda było kasy!!!

my mamy i bardzo sobie chwalę, przez caly dzien kazdy wstawia do zmywarki a wieczorem włączamy ja, sporadycznie cos myję ręcznie(typu duze garnki, patelnie), zawsze mam czysciutkie wszystko, chociaż moje kolezanki narzekają,ze maja niedomyte naczynia:)

Gość gość
mam, ale używam 2-3 razy w roku. Dla jednej osoby kompletnie mija się z celem; zdecydowanie szybciej zmywam na bieżąco; a tak zanim bym ją zapełnił to 4-5 dni by trwało

Gość gość
ja mam i bardzo sobie chwalę, bo zmywać nienawidzę. i zadziwiają mnie te, którym zmywarka nie domywa... gary i patelnie myje mąż , resztę zmywarka i nie ma problemów niedomycia :D

Gość gość
Mam od 12 lat,jak mi się zepsuła to migiem kupiłam nową.Co jest minusem? nie ma chętnych do wyjęcia .Teraz mam dwie kuchnie i dwie zmywarki rodzina 4 osobowa.Młodzi na piętrze urządzają imprezy i mają swoją kuchnię.

Gość gość
od zawsze i co?? jaki problem? albo pytanie?

Gość za tydzień juz urlop
jak sie napcha na full do zmywarki to wiadomo,ze moze cos sie nie domyc:D

Gość gość
Ja wlasnie kupilam dwa tygodnie temu Busha, jest rewelacyjna, zmywa w pol godziny a chodzi ciezej od pralki. :) jestem mega zadowolona :)

ja mam i n ie wyobrażam sobie żeby jej teraz zabrakło. wygoda wielka. nawet kiedy mam kilka talerzy to wkładam do zmywarki i mam czysto.nie lubie zmywać i jestem bardzo zadowolona, zresztą moja mama , siostra tez maja i tez są zadowolone. mama to zwłaszcza na święta, kiedy jest dużo zmywania, albo ja po imprezie o 2 w nocy wszystko wkładam do zmywarki i znow jest czysto :-)polecam ...

Gość gość
nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki :) gdyby mi sie zepsuła (odpukać) to następnego dnia kupiłabym sobie drugą. ktoś to napisał że ma problem z zapełnieniem, ze musiałby włączać co 4 dni....dla mnie dziwne. chyba ze ktoś mieszka sam i nie gotuje. u nas rodzina 2+2 zmywarka idzie minimum raz dziennie. Cały dzień zbiera się, na wieczór włączam i posprzątane :) nierzadko zdarza mi się ją włączyć 2 razy dziennie, szczególnie w weekendy, obiad dwudaniowy, dziesiątki szklanek, kubków itp duże garnki, patelnie myję ręcznie. włączam zawsze program ekonomiczny, 40 min, żel do zmywarek i wszystko jest pięknie wymyte.

Gość gość
*ciszej od pralki ;)

Gość gość
moja zmywa prawie 1,5h ale wszystko sie blyszczy, mam Aristona i polecam:) a to tego Calgonit 7 efect

Gość gość
do programów krótkich lepszy jest żel bo tabletki nie rozpuszczają się do końca. ja na początku też zmywałam programem standard, tj 2 godz. ale spróbowałam ekonomiczny i nie widziałam różnicy w efektach zmywania więc przeszłam na stałe na ekonom. zawsze oszczędniej. w ogóle odkąd mam zmywarkę mam mniejsze zużycie wody.

Gość gość
Moja Busha ma rozne programy ale juz w pol godziny wszystko idzie domyc.

Gość gość
Busha czy Boscha:D

Gość gość
Busha. Czyli producent nazywa sie BUSH. Lapiesz?:D

Gość gość
aaa George Bush:D no łapię:D a co to za firma? chyba jakas taniocha bo nigdy o niej nie slyszlam:D

Gość gość
Tak byla tania, w promocji kupilam za 250 euro. Nie dosc ze tania to jeszcze dobra. A ciebie co tak cieszy? Myslisz ze tylko George nazywa sie Bush? To poszerz moze troszeczke wiedze.

Gość gość
dobry badziew, nawet na allegro tego nie ma:D

Gość gość
no i co będziecie sie teraz kłócić? bush czy bosh, każda ma to co sobie wybrał, nie o tym mowa.

Gość gość
1000zł za zmywarkę:D to musi byc zayebista:D, dobre zmywarki sa po kilka tysi:D

Gość gość
a moze ona chciała tanią??? moze jej pasuję może dla niej jest dobra co cie to obchodzi kobieto!!!!!!

Gość gość
Link zle sie wkleil nie chce mi sie poprawiac. Ale ty jestes dziwna. Ja sie ciesze ze kupilam tanio. Ty sobie wydawaj i 10 tysiecy. Wiem dobrze ile zmywarki kosztuja bo dlugo szukalam ej idealnej i wreszcie trafilam na promocje. Jestem z niej mega zadowolona a ty sie smiej dalej ze tania:O ja moge polecic moja z czystym sumieniem.

Gość gość
nie musisz piasac jako inna osoba bo ip te same:D taaa, tak jak tu jedna dzis zachwalala tablet z biedronki za 299zł:D no ale ok. co kto chce, tylko mnie dziwi,ze ludzie znoszą szajs do domu

Gość gość
wykladnie zajmuje tyle co zmywanie. tak mnie to wkurza. ze wole recznie. rodzice maja, ja nie chcialam. ale my mamy jedno dziecko, ale przy drugim pewnie by sie przydala. dwa takie nastolatki zanim by po sobie pozmywaly, to by mi sie odechcialo wolac. ale mój maż zmywa po sobie.

Gość gość
Wiesz dla ciebie moze i to szajs. Ale jak napisalas nie znasz tej firmy, wiec powiedz na jakiej podstawie sugerujesz ze moze byc gowniana? Jaka firma agd jest wedlug ciebie porzadna?