Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieproporcjonalna figura :(

Polecane posty

Gość gość

co mozna poradzic na to? mam straszna figure, nieproporcjonalna bardzo maly biust, duze posladki. podobaa mi sie tylko moja waska talia a reszta jest straszna :( nogi mam masywne, umiesnione i za duza pupe. jakby moje piersi byly chociaz duze :( nie podobam sie sobie, robilam cwiczesnie na nogi, odchudzalam sie.. ale nadal nie moge nic na to poradzic jak ja jestem beznadziejnie zbudowana :( zaden facet na mnie nie spojrzy :(

Gość gość
up

Gość vcxvcxvcx
Wrzuć zdjęcie.

Gość powiem wam wreszcie prawde
mam pytanie: dlaczego niemal każda z was narzeka, że jest gruba/brzydka/niska/ma małe cycki a żadna nie narzeka na swoją głupotę? widzicie swoją brzydotę ale głupoty już nie? Prawdziwym problemem kobiet są urojone problemy, które nie istnieją. Znam faceta, który ma naprawdę śliczną dziewczynę, ale nie wytrzyma z nią dłużej i pewnie niedługo ją zostawi, bo ona gdera że ma za małe cycki i za duży nos. Potrafi go zapytać parę razy dziennie: nie uważasz że mam za małe cycki? 90% z was ma urojone, nieistniejące problemy.

Gość kawusia ~
No kubek w kubek opis mojej figury. I nie sądzę, żeby dostrzeganie wlasnych wad świadczyło o głupocie.

Gość gość
Robcie cwiczenia powiekszajace biust, stosujcie kremy wypelniajace np.arkana do biustu, szyi i dekoltu, wypelnia komorki tłuszczowe, moze powiekszyc biust o jeden rozmiar.

Gość kawusia ~
Gdyby istniały ćwiczenia powiększające biust to nikt nie robiłby sobie operacji...

Gość gość
To zazdroszcze ci figury. Ja mam chude nogi i wolalabym miec takie jak ty :) rihanna takie ma :)

Gość gość
oj, ja mam mały biust, nie mam zbyt dużego wcięcia w talii, mam trochę masywne nogi (tzn łydki i kostki, taki układ, kości przecież nie wyszczuplę), ale jakoś nie płaczę z tego powodu. Mam za to fajny, wystający, krągły tyłek, jedyna część ciała, z której jestem bardzo zadowolona i którą lubię podkreślać. I na tym się skupiam, na tym tyłku, resztę mam gdzieś, nie myślę o tym. Wyglądam dobrze, kobieco, nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. Aha i jeszcze jedno- mam powodzenie, nieraz słyszałam komplementy, że jestem zgrabna i mam fajny tyłek. To wszystko jest w twojej głowie, sama sobie wymyślasz problemy i dołujesz się niepotrzebnie. Prawda jest taka, że wyglądasz sto razy lepiej, niż myślisz, ale nie chcesz w to uwierzyć. Zaakceptuj siebie.