Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonaaaaaaa

dieta start 04.07. Kto ze mną?:)

Polecane posty

Gość nonaaa
jestem;) u mnie średnio dietetycznie, ale od jutra znowu staram się wziąć za siebie, nie odzywałam się bo po pracy już nawet nie miałam siły właczyć laptopa, jakieś te ostatnie dni były wyczerpujace dla mnie. dzisiaj byłam na zakupach i pokupywałam sobie pare ciuszków;) tylko,żeby brzuszek tak nie wystawał w tych bluzeczkach było by dobrze;)

Gość nonaaaa
jestem dzisiaj bardzo padnięta po pracy;( na śniadanie jogurt z musli, później dwie nektarynki, później nektarynke i serek wiejski, teraz wróciłam do domu i zjadłam makaron pełnoziarnisty z sosem pieczarkowym z piersia kurczaka;) mam dzisiaj nerwa, wróciłam do domu i powydzierałam się trochę za bałagan w kuchni.

Gość nonaaa
Jest któraś wytrwała?:)) ja po kolacji-jogobella light i trzy nektarynki;))

Gość Matka Polka@@
Nonaaa, mam dobra rade. Przytylam masakrycznie po ciazy, do tego troche folgowalam z jedzonkiem ze smutku. Jak wzielam sie w koncu za siebie to szybko schudlam z 70 do 52. Robilam tak, 5 posilkow dziennie, ale: jako sniadanie 2 jajka na miekko i warzywka lub twarozek i warzywka lub owsianka z truskawkami lub jablkami lub 2 Wasy z szynka i pomidorkiem czy ogorkiem 2 sniadanko to byl zwykle maly owoc i jogurt lub kawa z mlekiem lunch to zupa lub leczo, cos z warzyww kazdym razie, lekkiego na poczyszczenie kiszek, moze byc salatka jakas obiad to kawal mieska lub rybki z warzywkami polanymi oliwa. Te 20 kilo schudlam bardzo szybko, w niecale 4 miesiace. Dieta dala duzo, bo cwiczyc nie mialam ochoty zbyt regularnie, no spacery z wozkiem 2 razy dziennie po kilka km, rowerek, basen czasem i tyle. Glownie dieta zadzialala.

Gość Dorotaaa29
O rany!!!! Ile wy pisałyście :) A ja z poslizgiem docierembo powyem Wam , że mam tydzień wycięty z zyciorysu przez okres:( Masakra .... ledwo co sie lozyłam do pracy i jakas poprawa to dopiero w okolicy pt nastała ale i tak byłam taka wykonczona ze jak wyjechałam z pracy po 19 to byłam dętka. Do tego zakupy i efekt tai ze w dokmu pojawiałam sie ok 21 i nie uwierzycie ale poszłam spac heheh.... wiec chyba ogranizm nie ogarnał tego i to wstawanie dodziennie o 5.30 wykonczylo go na maksa. Dzisiaj wracam juz do swiata zywych i zaczynam walkę na nowo niejako bo wczorak po kolejnym dniu w pracy urzadziłysmy z dziewczynami od razu grilla . Bylo zimo , lało więc siedziałysmy na tarasie i to co zjadłam to .... o zgrozo:) Dzisiaj bieg - pierwszy po tygodniowej pauzie bo przez ten okres nie byłam w stanie :( No a potem poczytam co pisałyscie i jak u Was zpostepami bo teraz wpadałam się tylko odmeldowac :)

Gość nonaaa
dziękuje za rady;) napewno coś podłapie bo też chce schudnąć ;D Ja dzisiaj do pracy na drugą zmianę idę, więc będe miała trochę ruchu przy towarze.;) Na obiad sobie usmaże na teflonie piersi z kurczaka i zjem z chrupkim pieczywkiem bo nawet żadnych warzyw nie mam, wyjdę sobie wcześniej do pracy i zrobie jakieś zakupy;)