Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie tak w rodzinie?

Polecane posty

Gość gość

ze jesli ktos ma sie urodzic to zaraz ktoś umiera? albo gdy ktos ciezko zachoruje to zaraz ktos zachodzi w ciąże i wtedy tamta osoba umiera

Gość pulka w monopolowym
nie

Gość gość
Tak, mamy, wygląda na to, że osoba starsza zwalnia miejsce młodej.

Gość gość
no naturalne obieg w przyrodzie musi być zachowany :)

Gość gość
nie, nie mamy tak

Gość madziaAa111
u mojej kolezanki był taki przypadek ze miała dziadka ,od czasu do czasu chorował jego stan sie pogarszał a ona była w 6 miesiacu ciązy o której nie wiedziała gdy sie dowiedziała dziadek wyladował w szpitalu ,ona na podtrzymaniu ,ale szczesliwie urodziła a dziadek umarł kilka dni przed porodem. co najciekawsze gdy lezała w szpitalu moze taki zbieg okolicznosci , dziadek lezał w tej samej sali na tym samym łozku tylko pietro wyzej

Gość gość
nie mam ale słyszałam o tym

Gość gość
bywa tak ale nie zawsze 🖐️ czasami na uzupełnienie pustego miejsca trzeba czekać latami :)

Gość jhghg
ale to nie tylko osoby starsze umieraja czasami tez rodzice, rodzenstwo ale przewaznie ci starsi

MOŻE i coś w tym jest, gdy zmarła moja mama ja zaszłam w ciążę, gdy zmarła moja ciocia jej córka urodziła syna, gdy zmarł wujek ona zaszłam w 2ciążę, czytałam gdzieś, że po śmierci bliskiej osoby można łatwiej zajść w ciążę, ponieważ pary które się bardzo starają o dziecko często za bardzo chcą i zajsć nie mogą, a po śmierci bliskiej osoby odpuszczają sobie (wiadome żałoba) i łatwiej zaciążąją,

Gość gość987654321
Nie, nie mamy tak. Zbieg okoliczności, ewentualnie właśnie to, że jak się odpuszcza, to łatwiej zajść w ciąże.

Gość gość
bo własnie u mnie tak jest juz były 4 takie przypadki w bliskiej rodzinie..nawet przykład mojego brata ..moja mama długo nie mogła zajsc w ciąze,zachorował jej dziadek zmarł w grudniu na raka kosci a ona w marcu nastepnego roku urodziła mojego brata..kolejny jak moja prababka zachorowała i nagle moja ciotka od strony tamtej babki która juz miała 3 dzieci dowiedziała sie ze jest w ciązy z czwartym nie planowanym dzieckiem.. noi babka zmarła na zapalenie płuc a ciotka urodziła za kilka miesiecy i wiele takich przypadków ..

Gość llllllllljjj
bo własnie te zmarłe osoby przekazuja swoja energie tym maluszkom które jej potrzebuja

Gość gość
może coś w tym jest

ja nawet nie wiem kto w mojej dalszej rodzinie umarł, a kto się urodził :D