Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemęczona_głupotą

Żal mi kobiet

Polecane posty

Gość przemęczona_głupotą

Na wstępie oznajmiam, ze ten temat nie jest po to by was obrazić tylko żebyście się zastanowiły nad sobą. Przeglądam to forum i obiektywnie (sama jestem kobietą) dochodzę do wniosku, ze jesteście: -niezaradne -zakompleksione -macie nieudane życie -zawsze coś wam nie pasuje w wyglądzie - po prostu głupie Przez ostatnie kilkanaście minut pojawiały się tematy w których: -dla jednej 160 to wzrost karła -dla innej 2 kilo za dużo to tragedia -dla innej dziewictwo w wieku 19 lat to niemal patologia Nie widzicie, jakie żałosne jesteście? Naprawde nie dostrzegacie tego? I dziwicie się że z takim podejściem do życia mężczyźni was zostawiają. Szczerze nie dziwie się im. Trochę wiary w siebie, potraficie się w ogóle cieszyć życiem?

Gość gość
Tez czytam to forum i sie zastanawiam jakie ludzie maja problemy :)

Gość przemęczona_głupotą
Nie macie pasji ani zainteresowań, cały wasz świat obraca się wokół zadowalania mężczyzny. Jesteście bierne, nie potraficie samodzielnie myśleć. Oczywiście można powiedzieć że generalizuję, pewnie ale 90% z was taka po prostu jest.

Gość gość
mi tez żal tych co maja takie problemy , chętnie zamienię moje problemy na wzrost karła, kilogramy nadwagi i dziewictwo do tego 🖐️

Gość pulka w monopolowym
a mnie z kolei zal twojego faceta... szczerze :D

Gość gość
do pulka: pewnie sama jesteś idiotką dlatego się obruszasz :D ja jestem kobietą i uważam, że autorka ma niestety racje :O zresztą pulka mówi sama za siebie...

Gość gość
każdy ma jakie ma autorko :) a Ty możesz się w tej swojej pewności kiedyś zawieść nie zdziw się jak będziesz starą stetryczałą sucz bo empatii ci w życiu brakło dla zrozumienia innych

Gość Sayana
Masz całkowitą rację. Trzeba sobie radzić z 'problemami'. Bo pisanie na forum o tych 'problemach' nic nie wnosi w życie i nie zmienia tego problemu ;p

Gość gość
wiesz, to twoje zdanie, każdy ma swoją prawdę i nie narzucisz jej nikomu. nic się nie poradzi na to, co myśli większość społeczeństwa, nie każdy jest na tyle silny, aby się temu przeciwstawić więc wyprobuje sprawdzone schematy . czy to dobre to sama nie wiem, ale to ich zycie ich sprawa.

Gość gość
Ja przestałam się cieszyć życiem. Chciałabym być WOLNA. Mieć wolność, bez problemów i zmartwień. Mnie nie przerażają za małe cycki czy dziwne nogi. Mnie przeraża całe życie. Muszę podejmować męskie decyzje, a jestem panną 25-letnią. Mam na utrzymaniu 5 osób, wymagania każdego po kolei. Ale ja już psychicznie zaczynam odpadać. Odpadać z życia. Przerosło mnie to wszystko. A od zastanawiania się, o czym piszesz, to już głowa mi pęka. Cały czas MYŚLĘ. Zastanawiam się nad sobą i losem innych. Jestem ostatnią deską ratunku dla każdego po kolei. I siedzę i myślę... Już mam serdecznie dosyć. A na kafeterii różne tematy się pojawiają. Zależy gdzie się zagląda..

Gość gość
Dziewictwo wzrost waga to problemy z którymi codziennie mierzą się kafeterianki !

Gość gość
wolność słowa chyba no nie? jak wam nie pasuja te tematy to po co czytac

Gość babki od małego przechodzą
pranie mózgu i tylko te silne psychicznie mogą się temu przeciwstawić. większość pozostaje wyprana i stają się biernymi, zakompleksionymi kobietami których świat obraca się wokół mody, kosmetyków, seriali, mężów i kupek dzieci.

Gość pulka w monopolowym
gość do pulka: pewnie sama jesteś idiotką dlatego się obruszasz ja jestem kobietą i uważam, że autorka ma niestety racje zresztą pulka mówi sama za siebie... pozwolisz? plycizna autorki przyprawia mnie o mdlosci dokladnie tak samo jak twoje szufladkowanie, acz chwali ci sie ze opanowalas ortografie jezyka polskiego w zakresie podstawowym i jestes w stanie wylapac elementarne bledy chetnie polozylabym taka przmadrzala sucz na tydzien do lozka z choroba na tyle oblozna zeby do durnej palu dotarlo, ze na swiecie zaradnosc jest zwykle mylona z cynizmem i wyrachowaniem a udane zycie ze slepota na potrzeby innych ludzi

Gość gość
Pewnie czytacie chwila dla ciebie, zycie na goraco, naj i ogladacie w tv gwiazdy na wodzie, na lodzie itp hehehehehe :)

Gość a co jest złego w byciu suczą
czy inaczej zołzą? każda kobieta musi być milutka i przymilnie się uśmiechać? każda musi marzyć o księciu z bajki i o przewijaniu pieluch? każda musi się podporządkować swojemu facetowi i swój czas i zainteresowania uzależniać od niego? każda musi uwielbiać prać, gotować i znosić cierpliwie humory faceta? czy jak ktoś jest inny to od razu sucz???

Gość gość
kobietami których świat obraca się wokół mody, kosmetyków, seriali, mężów i kupek dzieci. .... okazało się że nie jestem kobietą :D te tematy mi zawsze zwisały hehe :D

Gość pulka w monopolowym
nic kompletnie, poza tym ze post autorki zdradza ja bez pudla Nie widzicie, jakie żałosne jesteście? Naprawde nie dostrzegacie tego? I dziwicie się że z takim podejściem do życia mężczyźni was zostawiają. NIE MAM NIC DO DODANIA moze poza starym cytatem: gdyby glupota miala skrzydla ... :D

"plycizna autorki przyprawia mnie o mdlosci" jaka płycizna? autorka napisała prawdę :D nie wszystkie tematy z kafe są durne, ale autorka też nie mówi że wszystkie kobiety są durne przecież wystarczy sie rozejrzeć na tym forum by ujrzeć w świetle dziennym naturę kobiet: bezradne, bierne, zakompleksione, niezadowolone że nie wyglądają jak lalka z photoshopa z magazynu dla panów :D

pulka ty chyba jako jedyna tak się obruszasz wiesz? znaczy, ze dotknęło Cie to bo jesteś taka sama jak te debilki z durnych tematów z kafe. pewnie sama je założyłaś :D

sam fakt, że autorka zadała sobie trud rozmyślania nad tym tematem i takiego szczegółowego opisania swoich swoich obserwacji sugeruje, że razem z nami pływa w tej płytkiej kałuży :D

Gość pulka w monopolowym
autorka napisala SWOJA prawde i to co napisala mozna przeczytac jeszcze miedzy wierszami a to co czyta sie miedzy wierszami ... hm... jest po prostu tragiczne w swojej wymowie

Gość pulka w monopolowym
a co jest złego w byciu suczą pulka ty chyba jako jedyna tak się obruszasz wiesz? BACO< Z PRADEM NOWOCZESNOSCI TRZEBA Z PRADEM TO BYLE GOWNO PLYNIE, A POD PRAD INO SLACHETNA RYBA znaczy, ze dotknęło Cie to bo jesteś taka sama jak te debilki z durnych tematów z kafe. pewnie sama je założyłaś SKORO takie wyjasnienie jest ci potrzebne - nie mam nic przeciwko, moge dla ciebie byc autorka debilka durnych tematow z kafe :)

Pulka - daj spokój. Babka wchodzi na forum "kafeteria" - sama nazwa wskazuje, że filozofów tu nie omawiamy. Ludzie przejmują się swoim dwoma kilogramami? Super, to dobrze, że to ich największy problem.

Gość gość
na co ci zlosc na te biedne dziewczyny. One są BIEDNE. Uszczesliwia je zadowalanie innych a nie siebie. Trzeba im wspolczuc.

Gość przemęczona_głupotą
no pulka jak dotąd ty się obruszasz nie wiem dlaczego. Jakoś inni tak się nie obruszają. Próbuję przemówić do rozumu, że to absurd mieć urojenia że jest się brzydkim/niskim kiedy tak naprawdę jest się normalnym i problem tkwi jedynie w naszej głowie. Kobiety muszą wciąż upewniać się czy są "normalne", bo dla nich 3 kilo więcej to już koniec świata. Na kafe jest sporo dosyć ciekawych tematów, ale większość to zwykłe bagno. I właśnie o to bagno mi chodzi, żeby najpierw się zastanowić zanim się napisze jakiś idiotyzm.

przemęczona - a może ludzie sobie po prostu od tak narzekają? Może na co dzień o tym nie mówią, a na forum mają okazję wylać trochę frustracji na wystające boczki? To nie jest okno na świat, ludzie nie zaczynają się i nie kończą na tym co tu opisują.

"BACO< Z PRADEM NOWOCZESNOSCI TRZEBA Z PRADEM TO BYLE GOWNO PLYNIE, A POD PRAD INO SLACHETNA RYBA" nie wiem o co chodzi z tymi rybami, jesteś taką śnięta rybą, tak :D ? dobrze by było żeby kobiety zaczęły dbać bardziej o swoje potrzeby, żeby nie miały wymyślonych kompleksów i żeby Matki Polki przestały traktować kobiety, które mają inne priorytety niż poświęcanie się i wypruwanie żył dla rodziny jako sucze.

Gość oporopowrotnik
kobiety na pocieszenie Wam powiem, nie jest z Wami aż tak ŹLE, bez Was życie by było nudne i smutne, chyba nawet nie masz pojęcia kobieto ile radości sprawiasz facetowi, gdy ładnie i zadbanie wyglądasz z długimi włosami aż do pępka i w letniej sukience przed kolano w klapkach na obcasie i pachnąca perfumami , nawet z Rossmana , wcale nie jesteście 'niezaradne' , radzicie sobie jak potraficie , gorzej jest u Was z tymi kompleksami i za cholerę nie mogę tego zrozumieć dlaczego w taki upał jak dzisiaj tak wiele kobiet gotuje się w rajstopach albo w spodniach , a jeszcze ciekawiej, gdy maszeruje w sukience i kozaczkach aż do kolan , Jeżeli chcesz się pokazać jako babochłop to pokaż , że również sobie radzisz jak chłop , gdy tylko udajesz 'męską kobietę' to nie oszukuj siebie i innych i postaw na kobiecość a prawdziwy facet pomoże Tobie abyś była piękna dla faceta , nie tylko dla zazdrosnych koleżanek .

Gość pulka w monopolowym
to ci wyjasnie dlaczego bo tobie sie wydaje ze pozjadalas wszystkie rozumy i startujesz z tekstami: zalosne i nie dziwie sie etc czym dajesz dowod skrajnego braku empatii tak, lepiej byc mlodym pieknym i bogatym niz starym biednym i brzydkim acz twoi rozmowcy NIE SA IDIOTAMI, sorry IDIOTKAMI tylko z tego powodu ze w danej chwili zamiast paplac z pseudoprzyjaciolka o morderczym spojrzeniu i przecukierkowanym usmiechu po prostu pisza na kafe w niejedne buty piszacych tu dziewczyn gdyby cie wsadzono to zesralabys sie z rozpaczy, czarnej i nieutulonej zrozumiale, czy jeszcze dosadniej?