Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli jestem seksownie ubrana to sama sie o to prosze

Polecane posty

Gość goscccc
ale zeby to byl komplement, a nie atak :)

jak ktoś ma cyce i d*pe - nie rozpędzaj się tak z tą naturą bo za chwilę będziesz drapał do drzwi jak Ci się sikać zachce. Jeżeli nie ma podstaw żeby sądzić, że ktoś chce akurat z Tobą rozmawiać to po cholerę w ogóle podchodzisz? xxxx zbereznik - "byle co byle by było" to kiepskie podejście kiedy mowa o szukaniu partnera.

Moorland ale wiesz, tu nawet nie chodzi o szukanie partnera, tylko widzisz, no nie wiem, ja ide chodnikiem widze jakas sliczna kobietke, nosz kurde.... zawsze jest jakas pobliska kawiarnia, mozna na ciacho na chwile skoczyc, posmiac sie troche... po co od razu jakies matrymonialne zapedy, toz wcale nie musicie sie kiedykolwiek jeszcze spotkac... life is fun... :P po prostu... ;)

Gość gość
„Na wyraźne życzenie ojca Pio; niewiasty muszą przystępowad do spowiedzi w spódnicach sięgających, co najmniej 20 centymetrów poniżej kolan. Zakazane jest pożyczanie dłuższych spódnic na czas spowiedzi Zabrania się wstępu kobietom do kościoła w spodniach, bez welonu na głowie, w krótkich strojach, z dużym dekoltem, bez pooczoch lub w inny sposób nieskromnie ubranym.”

Gość gość
a teraz z objawień Żadna kobieta nie może przyjmowad Komunii Świętej w spodniach. Przez to Mojego Syna bardzo znieważacie. Co jest dla kobiet, to dla kobiet, a co dla mężczyzn, to dla mężczyzn: „Kobieta nie będzie nosiła ubioru mężczyzny, ani mężczyzna ubioru kobiety, gdyż każdy, kto tak postępuje, obrzydły jest dla Pana Boga swego

no rozumiem, chodzi mi tylko o to co "jak ktoś ma cyce i dupe" pisze - że niby skąpe ubranie to sygnał. To nie jest żaden sygnałem, sygnałem byłaby interakcja, a nie mijanie kogoś na ulicy.

Gość gość
Syn Mój jest bardzo obrażony i zasmucony, że obecnie ludzie obnażają się i chodzą nago. Nie mają żadnego wstydu. Źle się dzieje na ziemi, a szatan bardzo się cieszy. Ja i Mój Syn płaczemy. (Matka Chrystusa) 4) Przestaocie chodzid kobiety w spodniach, to nie jest dla was. Mężczyźni mają wyglądad jak mężczyźni, kobiety, jak kobiety – takimi, jacy zostali stworzeni w zamyśle Bożym. (Matka Chrystusa)Ubraliście w spodnie, ostrzygliście i oszpeciliście matkę. Zrobiliście z niej kukłę, która nie wie, czym jest, jakie są jej obowiązki wobec domu, męża, dzieci. Powiedzieliście jej, że kobieta musi się emancypowad, musi byd wszechwolna. I jakaż to wolnośd? Udręczenie duszy grzechami. (Jezus)

Gość Sztefannnn
Tylko, że kobieta która mówi, że ubiera się seksownie sama dla siebie mija się z prawdą

Gość gość
Kobiety, panny i dziewczynki, nie paradujcie po ulicach, urzędach w spodniach. Macie długie suknie; noście je, nie nakładajcie przenigdy sukni mini. To każe szatan, on chce was poniżyd, zniszczyd waszą godnośd kobiecą. Noście suknie przykładnej długości. Proszę też was gorąco, nie ubierajcie się w negliże i nie siadajcie przed sługami Bożymi, nie zakładajcie w kościele noga na nogę. Sług Bożych nie odciągajcie od ołtarza Bożego, pamiętajcie, że to są ciężkie grzechy, za które wszystkie zginiecie (Matka Chrystusa) 7) Rozwydrzone, nagie kobiety, jak najgorsze nierządnice plugawią piękno przyrody, którą Bóg stworzył dla radości oczu człowieka. Oszpecają swoją nagością i swoją zmysłowością, szczycą się swoim ciałem nagim inagością handlują. Jakby na dodatek wielkiej kpiny obierają miss gołego ciała a mówią miss natury. (Matka Chrystusa

Gość gość
Wy nie wiecie, jak bardzo dziewczęta i kobiety obrażają Majestat Boży i rozrywają Mi Serce obnażaniem swych ciał na widok publiczny. Zatracona jest skromnośd, zatracony jest wstyd. Każdy może na ulicach miast, a nawet i wiosek oglądad wasze ciała obnażone, a szatan się cieszy, bo sprowadza te dusze z drogi Bożej i jeśli nawet odpokutują i będą zbawione, jakże długi i ciężki, bolesny czyściec czeka za ten bezwstyd, za tę nieskromnośd. Jam jest wzorem czystości niewieściej. Nie musicie zawsze chodzid w sukniach jak zakonnice, ale miłe mi są takie długie suknie. Możecie chodzid, na co dzieo i w krótszych, ale nie obnażad ciała, nie czynid rozcięd w swoich spódniczkach i sukniach, aby za każdym krokiem pokazywad nogi aż po sam ich początek. Wy tym kusicie mężczyzn, wy tym kusicie chłopców i dzieci. Ich oczy spoczywają na waszych ciałach, w ich sercach budzi się pożądliwośd. Wy tym przeszkadzacie kapłanom, klerykom, zakonnikom, którzy by nie chcieli takich widoków oglądad, a wpadają im w oczy, gdy jadą lub przechodzą ulicami.

powiedział facet.... Ja po prostu lubię mieć mało ubrań, dosłownie. Nawet bez butów zdarza mi się chodzić :D Poza tym nawet jeżeli kobieta ubrała się tak dla kogoś to czemu facet myśli, że akurat dla niego skoro brak jakiegokolwiek powodu żeby sądzić, że ona w ogóle zarejestrowała jego obecność.

błagam skończcie juz z nawracaniem... :o swoja droga, szkoda ze jak ja sie seksownie nie ubiore to jakas laska mnie nie zatrzyma i powie - sam sie o to prosiles, a potem buzi... ;P ;) hehee

Gość Nyair
Też macie dylematy. Jeśli ubierzesz bluzkę z dekoltem, krótką spódniczkę i w większości przypadków ktoś cię zaczepia to są dwie opcje: a) twój strój jest zbyt wyzywający/za dużo odsłania b) masz za mało asertywną postawę i to widać Ja tam na upały zamiast dekoltów i mini wolę ubrać jakąś przewiewną sukienkę do kolan i nikt mnie nigdy nie zaczepił. A mieszkam w takiej okolicy, że nie raz mi się ludzie podczas bójek o drzwi obijali czy siedzieli zjarani na klatce nawet koło południa już. Także intelektualnej śmietanki nie ma, a żyję. (:

Gość jak ktoś ma cyce i dupe
Moorland - a Ty się nie rozpędzaj ze swoją emancypacją :D bo łażenie nago zaraz zaczniesz lansować jako nowoczesny, otwarty performens, mający związek ze wszystkim poza seksualnością ­ jeżeli nie ma podstaw żeby sądzić, że ktoś nie chce rozmawiać, to się nie zaczyna rozmowy. ale musi być ku temu wyraźny znak, bo zasadą jest, że ludzie żyją w kupie i się ze sobą porozumiewają. a Ty widzę wprowadzasz jakieś dziwne domniemanie braku chęci na rozmowę, tak jakby zagadanie przez obcego człowieka było jakimś atakiem na Twoją osobę 🖐️

Gość Sayana
Zbereznik ale tu chodzi o chamska odpowiedź tego faceta do autorki. Przecież ona miała prawo odtrącić jego zaloty ale nie musiał wyskakiwać od razu z takim chamskim tekstem.

Gość gość
Wy bierzecie na siebie grzechy, grzechy nieczystości i wy i wasze matki muszą za to cierpied w czyśdcu po śmierci. Czy wy tego nie rozumiecie, nie możecie pojąd, że to szatan inspiruje takie mody, by was potępid, a jeżeli nawet nie potępid, to zadad wam ból, ogromny ból i długie oczekiwanie na zbawienie po śmierci? Mówcie to swoim rówieśnicom, że Ja, Maryja, płaczę nad dziewczętami, nad kobietami, nie tylko nad mężczyznami, że Ja płaczę i Aniołowie wasi wstydzą się i też płaczą i przepraszają Boga. Świat dąży coraz bardziej do potępienia się. Wszędzie szerzy się rozpusta, wszędzie szerzy się takie odejście pod każdymwzględem od tego, co prawe i Boże! Niewiara, bluźnierstwa, świętokradztwa, zbrodnie, wojny, zabijanie dzieci poczętych w łonach matek - to są zbrodnie, które świat musi zmyd krwią, aby cały nie poszedł na potępienie

Gość goscccc
jak mijam sie z prawda. nie moge pojac prostych umyslow pospolitych r****czy. odezwie sie taki ... smierdzacy, obrzydliwy do zadbanej dziewczyny mysli ze ma szanse... zalosne.

Gość jak ktoś ma cyce i dupe
*jeżeli nie ma podstaw żeby sądzić, że ktoś chce rozmawiać ...

Gość gość
a to muwi demon podczas egzorcyzmów któż zliczy grzeszne myśli i pragnienia, które wznieca w rozwiązłych mężczyznach wasza bezwstydna moda, szczególnie na ulicach i na plażach, po których nieustannie krążą tłumy demonów? Zachowujecie się tak na plażach obmywając wodą wasze ciała, a jednocześnie plamiąc dusze wasze i tych, którzy na was patrzą bezwstydnie. Chcecie ochłodzid się w morzu w te dni spiekoty, a jednocześnie przygotowujecie sobie żar wiecznego ognia! Słysząc o wiecznym ogniu "Nadal nie jestem zadowolony z tego, jak się ubierają kobiety. Muszą byd coraz bardziej rozebrane, żeby seks był coraz ważniejszy. Wtedy będę mógł niszczyd więcej rodzin!". 2) Skąpe stroje, na które łowię mężczyzn i kobiety, i zapełniam nimi moje królestwo (śmiech długi...niezwykle szyderczy), ale jestem zadowolony... co za radośd.

bingo! Nienawidzę jak obcy ludzie podchodzą do mnie na ulicy, jeżeli nie mają ku temu żadnego konkretnego celu (i zaproszenie na kawę nim nie jest), to wypad. Mieszkam w cholernie wielkim mieście, nie ma dnia żebym nie musiała się gdzieś przeciskać między ludźmi, dlaczego wśród tych tysięcy mrówek jakiś cwaniak myśli, że ubrałam się w krótkie spodenki specjalnie po to, żeby on do mnie podszedł?

Gość Sztefannnn
"jak mijam sie z prawda. nie moge pojac prostych umyslow pospolitych r****czy. odezwie sie taki ... smierdzacy, obrzydliwy do zadbanej dziewczyny mysli ze ma szanse... zalosne." xx Przecież charakter jest najważniejszy:)

Gość gość
uśmiechacie się ironicznie, ale te, które poprzedziły was w śmierci nie robią już tego, płacąc za swoje winy wraz z innymi potępieocamiDemon Melid - Jak pasterz cieszy się widokiem łąk porośniętych obficie świeżą trawą, tak i ja raduję się, a może nawet i więcej, gdy patrzę na masy kobiet biegnących za nowoczesną modą, szczególnie na plażach. Z niecierpliwością, my demony nierządu, czekamy na okres letni, aby jeszcze więcej ludzi związad naszymi sieciami nieczystościKobiety noszące się bezwstydnie utwierdzam w przekonaniu, że nie robią nic złego, ponieważ obecnie prawie wszystkie tak się ubierają. Posługując się brakiem ograniczeo na plażach, wzbudzam w tych kobietach przyjemnośd z bycia oglądanymi i podziwianymi. A teraz klecho oznajmię ci to, czego jeszcze nie wiesz. W piekle przebywają obecnie najpiękniejsze kobiety świata, te, które podczas swego ziemskiego życia posługiwały się swoją fizyczną urodą w celu uwodzenia mężczyzn”.

Gość gość
najpiekniejsze kobiety sa w piekle za to ze ubierały sie jak dziwki

Gość Sztefannnn
"cwaniak myśli, że ubrałam się w krótkie spodenki specjalnie po to, żeby on do mnie podszedł?" xxx Nie myśli. Poprostu działa to jak błyskotka która razi w oczy i dlatego zwrócił na to uwagę.

Gość gość
najgorsze to ze taki zbereznik wpadnie i zgorszenie sieje