Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli jestem seksownie ubrana to sama sie o to prosze

Polecane posty

Gość Zużżka
Ja zawsze się w upały ubieram właśnie w bluzeczkę z lekki dekoltem i spódniczkę przed kolaną lub w sukienkę przed kolano. To nie daje nikomu prawa do zaczepiania mnie. Jak ja widzę faceta w samych spodniach bo koszulkę ściągnął, choćby nie wiem jak mi się podobał, był piękny, miał ładną klatę, to nie narzucałabym mu się. Taki facet jak opisujesz autorko to już chyyba jest w totalnej desperacji.

no skoro jak widzi coś "błyszczącego" to musi podejść z zamiarem poderwania to jest jak sroka - taki ptaszek co "kradnie błyskotki".

e... ;P to nie blyskotki... takich jest pelno... to cos co kryje sie za oczami... moze milimetr dalej... nie potrafie tego wyjasnic... ;)

Gość Zużżka
Do gościa, co nawraca: A co sądzisz o plażach? Powinny być zamknięte? I jeszcze jedno co do sytuacji autorki: Jakby już się zdarzyło, że nie miałabym honoru i narzucała się przystojniakowi bez koszulki, który by mnie po prostu nie chciał, próbowałabym się miło wycofać/obrócić w żart, a nie mówić "sam się o to prosisz" naprawdę to desperacja

Gość ghhjghjh
to taki typ chyba co musi wydac na piwo i nie stac go na dziwke juz :D trudne zywot czlowieka zmenelowanego.

Gość gość
kiedyś były plaże oddzielne dla kobiet i mężczyzn

Gość gość
przynajmniej człowiek się wyspał i nie musiał walczyć o kołdrę:)

Ja się wysypiam..to facet spada na podłogę. Cały myk polega na tym, żeby spać od ściany :D