Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nonkonformisci

Polecane posty

Gość gość

czy sa tu ludzie, ktorzy maja gdzies opinię innych i robia co chca? nawet jesli inni was ciagle krytykuja? ja juz nie mam za duzo przyjaciol, rodzina sie ode mnie odwrocila. moze chodzaca ze mnie wredota ale... nikomu nic nie robie, zyje po swojemu. czemu inni tak tego nie znosza? ja akurat jestem kobieta w zwiazku z inna kobieta. nie obnosimy sie ze swoimi uczuciami, jestesmy raczej powazne, kulturalne, n ie jakies imprezowiczki. slysze zlosliwosci w stylu '' a bo ty nie pomiescisz czegos wiekszego od paluszka'' , ''w d***e sie poprzewracalo, w domu sie nie chce robic to lesba zaraz'' albo ''dziewica niedo... zaden cie jeszcze dobrze nie ....'' ...

Gość gość
?

Ja bym chciał mieć gdzieś opinię ludzi, ale cały czas oczekuję od nich potwierdzenia jaki jestem wspaniały. Gdy ktoś nie chce mnie wielbić czuję się smutny i odrzucony. Więc po śmierci odzieram ich ze skóry przez wieczność. A nie, czekaj, to Allah. Ja nie zniżam się do takiego poziomu, męczarnie w ogniu piekielnym to jedyne co czeka tych którzy mnie obrazili. Natomiast ci którzy wielbili mnie za życia w nagrodę mogą wielbić mnie przez resztę czasu. Tak więc odnosząc się do twojego problemu, strasznie ciężko jest mieć gdzieś opinię ludzi, Ja mam z tym problemy, a co dopiero ludzie.

Gość gosciowka6
olej patologie. to ty masz byc szczesliwa!! oni nie przezyja zycia za ciebie