Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marolka123

Panowie na wózkach inwalidzkich...

Polecane posty

Gość marolka123

...czy są tu tacy? Jak Wam się życie układa?

Gość Tomek34
Jestem..i tak sobie.

Gość gość23
Nie jestem na wózku. A Ty jesteś skoro pytasz?? Ile masz lat??

Gość marolka123
Nie, nie jestem. Pytam, bo znam osobę na wózku i jest bardzo szczęśliwa, ale to dziewczyna. Chciałam wiedzieć jak mężczyźni się czują, jakie są ich rozterki w relacjach damsko- męskich itp. Słowem: korzystam z anonimowości neta na takie pytania

Gość gość23
To świetnie, że jest szczęśliwa A ma kogoś?? Życzę jej wszystkiego najlepszego, Mnie już życie dawno temu przygniotło.

Gość marolka123
Aktualnie nie ma nikogo. Ale przecież to nie jest wyznacznik szczęścia. A co Ci się przytrafiło? Pisz, i tak się nie znamy

Gość gość23
Z różnych powodów jestem skazany na samotność i może bycie z kimś nie jest wyznacznikiem szczęścia, co jednak nie jest miłe to, że dla jednych bycie z kimś jest naturalne i normalne,a inni muszą być samotni. A co do koleżanki, to może potrafi się cieszyć z małych rzeczy,z każdego dnia.

Gość marolka123
cieszy się że żyje, że ma rodzinę, pracę, itp. Jest świetna:) I chyba nikt nie jest SKAZANY na samotność, raczej z wyboru

Gość gość23
No to kapitalnie:) A Ty jesteś szczęśliwa?? Też tak myslałem, teraz inaczej uważam.

Gość marolka123
Jestem szczęśliwa. Tak, bo nie wymagam już od życia cudów. I skąd w Twoich słowach takie przekonanie? Jakie to smutne...

Gość gość23
Smutne, nie smutne, ale życie... Ja tez już nie oczekuje cudów, chce skończyć studia, mieć pracę, żeby mieć co jeść, reszta mi już wisi. To super, ze jesteś szczęśliwa, naprawdę :) A ile masz lat ??

Gość marolka123
26, studia już skończyłam, mam pracę i co jeść, więc za mną już Twoje cele:P teraz tylko aby nic złego się nie przytrafiło w moim otoczeniu i mam życie super. Taki plan. A co studiujesz?

Gość gość23
Nie szukasz miłości?? Może nie będę pisał co studiuje. Studia takie sobie. Nie najgorsze, jak chodzi o perspektywę pracy, ale gdzie ja znajdę tu pracę, na dzień dzisiejszy wydaje mi się to nierealne. Śledzę wiadomości gospodarcze, widzę co się dzieje, bezrobocie będzie rosło;/ Może nie g***townie od razu, ale na przestrzeni najbliższych la na pewno. Jak chodzi o przyczyny nie będę w to wnikał.

Gość marolka123
Nie szukam, bo to tak skomplikowana sprawa (każdy ma inne oczekiwania, potem każdy po cichu walczy żeby wyjść na swoje, być lepszym itp., potem każdy może się zranić, cierpieć i tak w nieskończoność dalej...), że oddaję tę sprawę w ręce ludzi, którzy są chyba mądrzejsi ode mnie i doskonale sobie jakoś układają życie z kimś. Widocznie nie jest mi pisane. Wydajesz się ciekawą osobą, odpowiedz mi na strasznie ważne pytanie, tak ważne, ze aż wydaje się to niemożliwe, pytanie, które dzieli ludzkość na pół od dawien dawna: wolisz koty czy psy? :P:P

Gość gość23
heh... Skoro to tak ważne, fundamentalne pytanie... jeżeli muszę dokonać wyboru i zakwalifikować się do jednej z dwóch grup, to wybieram te, gdzie są fani psów :) Aczkolwiek koty to tez sympatyczne stworzenia :) Pewnie, ze związkom towarzyszą różne takie rozgrywki i lepszy święty spokój;p bo żyje się prościej, ale lepiej byłoby jakieś dziewczynie poświecić czas i się o kogoś zatroszczyć;p

Gość marolka123
hmm...pachnie mi tu dojrzałością..w wieku 23 lat? więc: a)jesteś aniszem b) pracujesz w NASA jako młody geniusz ds. fizyki kwantowej c) nie wiem, bo nie pasuje mi to do stereotypów. A wiesz że anisze są trochę pokręceni, więc tego...

Gość gość23
Nie wiem o amiszach zbyt sporo, aczkolwiek obiło mi się o uszy. Dla NASA nie pracuje, aczkolwiek fizyka nie jest mi jakoś obca;p Dziękuje za ciepłe słowa, ale pamiętaj,pozory mylą:) Ponadto ciekawi mnie co to za stereotypy pozwoliły połączyć Ci moją wypowiedź z takimi wnioskami :) A Ty co porabiasz na Kafe, ja tak dziś nudów jestem;p Jak mija Ci wieczór??

Gość marolka123
lubię czasem wchodzić na kafe i czytać o śmiesznych i poważnych sprawach; to tak, jakbym miała przegląd aktualnych problemów polskich obywateli na dzień dzisiejszy;) wieczór spokojny, deszcz trochę smęci, ale to super, lepszy niż upał:) skoro pozory mogą mylić, i sam mi to przypominasz, nie pozostaje mi nic innego jak przerzucić się na jakiś film (w drodze zapobiegania)- dziś pooglądam `Wyspę skazańców`- po raz drugi, polecam!- i pożegnać Cię miłymi słowami:) a więc dobranoc i życzę szczęścia w życiu, na studiach i gdzie sobie wymarzysz:) Powodzenia:)

Gość gość23
Dziękuję za pogaduchę i Tobie również życzę miłego wieczoru. Niech poczucie szczęścia nadal Ci towarzyszy :) Kolorowych snów:)

Gość jarol
ja jestem i nie jestem szczesliwy ale co ty mozesz o tym wiedziec

Gość marolka123
rzeczywiscie nic...a od urodzenia jeździsz?

Gość jarol
nie od 6 lat

Gość marolka123
ciężka sprawa; jak organizujesz sobie czas wolny? jeździsz na np. zajęcia sportowe itp?

Gość marolka123
gość23, czy jesteś gdzieś tam jeszcze w sieci? niepisane mi oglądanie filmu:/

Gość gość23
marolka123 Po zakończeniu naszej rozmowy poszedłem spać. Dlaczego nie udało się obejrzeć filmu, ależ psikus;p A co do tych rozważań, o próbie sił w związku.Każdy przecież chce wiedzieć na ile sobie może pozwolić. Myślę, ze w praktyce nie jest dobrze, gdy facet próbuje przychylić nieba dziewczynie tzn jest dla niej mega dobry, bo z zasłyszanych historii wynika pointa, że wtedy dziewczyna w związku z takim delikwentem się nudzi. Jaki jest Twój punkt widzenia na tę sprawę ?? W pierwszej kolejności dziewczyny wolą niegrzecznych, a gdy się już sparza to wtedy szukają tych dobrych?? jaki jest Twój punkt widzenia?? Życzę miłego dnia :)

Gość marolka123
Dzień dobry:) moim zdaniem żadna z dziewczyn nie chce mężczyzny nijakiego. Ja takiego bym nie chciała. Nieważne jak wygląda itp., ważne żeby miał swój własny światopogląd i konkretne zdanie o ważnych i tych niekonkretnych tematach. Pomyśl: czy mądra dziewczyna chce `niegrzecznego`? Raczej chyba patologiczne jakieś..a potem owszem, do wychowania swoich dzieci już chcą grzecznych;) Ale to osoby poza pewnego marginesu, więc nie zajmujmy się nimi. Chodzi tylko i wyłącznie o pewność siebie i ciekawy charakter...i tu mogę się zgodzić, że jeśli mężczyzna jest nudny (nie grzeczny, tylko nudny- zero ciekawości na świat) to dziewczyny rezygnują z takich relacji. I słusznie;) A Ty co o tym sądzisz?

Gość gość23
Fajnie, że zajrzałaś :) To naturalne, ze nudny facet by nie odpowiadał Twoim oczekiwaniom, bo dziewczyny nie lubią nudy. lubią inicjatywę i lubią być zaskakiwane :) Ok, tymi skrajnymi przypadkami się nie zajmujmy, ale dodam, że logika logiką, a życie życiem;p Otóż facet powinien mieć szerokie zainteresowania, być ciekawy świata, aby jakoś się w nim móc odnaleźć. Taki jest mój punkt widzenia. Mieć swoje zdanie i umieć szanować czyjeś odmienne zdanie. Jak tam dziś było w pracy?? :)

Gość marolka123
..i Ty też coraz częściej z tych nudów zaglądasz tu:P w pracy było super, jak zawsze- wesoło i z ciekawymi rozmowami między obowiązkami. A jak Tobie minął dzień? i coś z tego paskudnego wczorajszego podejścia Ci zostało? Czy mógłbyś tylko powiedzieć z jakiej `ćwiartki` Polski jesteś?

Gość gość23
To super, ze ten dzień jakoś fajnie Ci minął. U mnie też nie najgorzej, a na Kafe zaglądam, bo mam trochę czasu, bo daje sobie parę dni kompletnego luzu, a potem obowiązki. ponadto czytanie tu tematów znacznie poprawia humor. Dziś dużo lepiej, aczkolwiek coś pesymistycznego jeszcze pozostało. Tutaj kłania się Małopolska, a Ty?? :)

Gość marolka123
południe Polski. Słyszałeś kiedyś wypowiedzi Wojciecha Ceyrowskiego? Pamiętasz jak wczoraj pisałam, że nie ważne jak kto wygląda- musi być konkretny i ciekawy? On właśnie taki jest, zdanie na każdy temat, nawet na temat UE, Ideał;) Oprócz nauki dzisiejsza młodzież ma jakieś obowiązki?? Jakie?:D