Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka 2980192

ciąża czy tak niezbyt prawdopodobne?

Polecane posty

Gość laleczka 2980192

słuchajcie cześć. kochalam sie z chłopakiem 7-8 dnia cyklu, z reguły raczej najczęściej cykle mam 28-30 dni. no i spóźnia mi się już 4 dzień okres, test w dniu miesiączki był negatywny, chora nie bylam itd, itp. moze któraś z was miała podobną sytuację i zaszła w ciąże?:)

Gość gość
owszem to możliwe. Powtórz test za kilka dni

Gość laleczka 2980192
nie ukrywam, że by było dobrze gdybym była:)

Gość laleczka 2980192
a słuchajcie bo od jakichś 3-4 dni boli mnie dziąsło na dole po prawej stronie a takżę gardło - takie kłucie, ból pryz przełykaniu śliny.. możę to też być powodem spóźniającej się @?

Gość gość
pewnie że były takie przypadki, bo nie wiadomo kiedy wystąpi owulacja. Należy się obserwować. bez zabezpieczenia można współżyć bezpiecznie tylko w dni niepłodne a najlepiej po owulacji. Jesli sama niezbyt radzisz sobie z wyznaczaniem faz cyklu to kup moze tester płodności. Ja mam afrodytę i jest ok

Gość gość
mozliwe ze jestes w ciazy, pamietaj ze plemniki zyja jeszcze troche takze moze zalapaly sie na owulacje ;)

Gość :-D
Możliwe ze tak ja kochałam się z chłopakiem też myślałam ze wkrecam sobie zej estem w ciazy zrobilam test 1 pokazał wynik negatywny po tyg zrobilam 2 wynik nieważny a nie dawno wynik pozytywny w poniedziałek lekarz