Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaprosić na ślub osoby których nie lubie lub ich nie widziałam od lat ?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie? zapraszac jak leci ? mama nalega ze tak trzeba bo to rodzina :O

Gość pulka w monopolowym
twoj slub ty wybierasz liste gosci

Zaprosić .Wesele robi się dla rodziny -nawet tej mniej lubianej a nie dla siebie .

Są pewne obowiązki którym trzeba sprostać. Zaproś rodzinę ponieważ później robią się nieprzyjemne sytuacje, zostaje pewien niesmak. Chyba, że chcesz zrobić przyjęcie z samymi rodzicami, świadkami i chrzestnymi. Ja też niedługo wychodzę za mąż. Wielu osób z rodziny nie widziałam od lat ale ich zapraszam. Ze względu na moich rodziców.

Gość gość
ja nie zapraszam rodziny, której nie widuję. A co sobie pomyślą to mnie nie obchodzi. Robię skromne wesele- tylko na takie mnie stać i nie mam kasy, by zaprosić wszystkich. Zamiast tej rodziny, której nie widuję zaprosiłam moich bliskich znajomych, których widuję bardzo często.

Gość gość
Ja z mojej rodziny zaproszę tylko ojca.Mamy i brata nawet nie zamierzam informować o tym że wychodzę za mąż. Podobnie z dalszą rodziną.Za dużo krzywdy z ich strony doznałam. To ma być mój dzień i chcę się czuć komfortowo.Wolę mieć przy sobie kilka dobrych koleżanek niż rodzinę która na codzień ma mnie w d***e.