Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość observateur

Wojskowy przewrót w Egipcie! Obalono prezydenta i zawieszono konstytucję.

Polecane posty

Gość observateur

Moglibyśmy wziąć z nich przykład :classic_cool:

Gość oporopowrotnik
do USA nie muszę i nawet nie chcę jechać w poszukiwaniu pracy, może za jakiś czas turystycznie się wybiorę lub na zakupy, więc mogą mnie inwigilować i sram na te ich podsłuchy ale teraz jedno co mnie przychodzi do głowy to, tu gdzie ostatnio się pojawili hAmerykanie to powstał burdel do kwadratu i w Iraq-u był porządek, nikt - nikogo nie mordował , w Egipcie , w Syrii , a teraz słyszymy , tysiące trupów na ulicach, pogrzeby, ataki zbrojne , g***ty na turystach i dziennikarkach i co to ma być , w imię czego to ma być ? jakiej demokracji , czyjej demokracji ? i po kiego Jankesi wprowadzają swój porządek Świata , skoro porządek już był, to teraz będzie burdel i kto nad tym burdelem zapanuje , może Jankesi ? duupa, narobili burdelu i teraz wypną duupę , kto tam teraz czeka w kolejce ? no tak, jak powiadają teraz reżim w KRLD i młodego Una trzeba skasować , żeby się tylko nie pomylili Jankesi

Gość gość
jankesi idą na sznureczku żydostwa. ponieważ część interesów amerykańskich była zbieżna - zaatakowali Irak i teraz szykują sie na Iran. a im większe zamieszanie i bratobójcze walki w Egipcie, Syrii etc - tym większa radośc w tel awiwie :O

Gość oporopowrotnik
jak wiadomo wystrzelona amunicja kosztuje, to nie są tanie sprawy, pociski i inne bomby zalegały w magazynach i należy zrobić czystki magazynowe , jest okazja należy kilkaset pocisków i bombek wystrzelić i zrzucić na Egipt , a chooj, że zginie pięć tysięcy ludzi , dzieci i starców , boomby i pociski spadają i jest teraz cena promocyjna , 5 USD za jedną bombkę , czyszczenie magazynów kto za to zapłaci ? no oczywiście Egipcjanie zapłacą całym wysiłkiem narodu w podziękowaniu za czyszczenie magazynów w USA