Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

Niestety zdradziłam:( zniszczyłam coś co budowalismy wiele lat:( co poradzic?:( czemu czlowiek nie potrafi zapanowac nad soba:(?

Gość postaram sie zrozumiec
Dlaczego? Co Cie ku temu popchnelo?

Gość kasiula2778
nie wiem:( nie umiem odpowiedziec sama sobie na to pytanie:( ani jak mam to wytlumaczyc?

Gość gość
a ktoś o tym wie?

Gość gość
Ja tez. leze i placze. zaluje

Gość kasiula2778 p.s
no niestety on już o tym wie, rozwód w toku

Gość Natashkha
Mleko się rozlało...Ludzie nie myślą, gdy to robią. ...podświadomie jest otwartość na coś takiego, bo widzi się tylko zalety kochanka, a nie wady, które są cześto gorsze od obecnego partnera. No ale jak w związku jest ok, to zachowanie pro-zdradowe zależy od kręgosłupa moralnego itd. Choć wiele osób próbuje z nudy i z ciekawości bardziej niż z wyrachowania, to i tak później żałują. Mój dzisiejszy wierny facet może za kilka lat stać się wiarołomnym mężem i wpływ na to będzie miało wiele czynników, także niezwiązanych ze mną. I odwrotnie. Mężczyzna, który dziś jest wiarołomny wobec swojej partnerki, może w przyszłości w innym związku być wzorem wiernego i oddanego męża i ojca. I na koniec być może to on dla odmiany zostanie zdradzony, gdyż jego zachowanie nie jest tym, czego oczekuje od niego nowa (na przykład dużo młodsza) partnerka..., bo zaczyna razić różnica wieku, albo lasce chodziło tylko o ... kasę i majątek. Mnóstwo takich historii (no szok normalnie!) widziałam na takiej stronce alehistorie.pl no ale to trzeba mieć mocne nerwy, żeby to czytać, co ludzie potrafią sobie robić nawzajem...

Gość gość
Tez mam chec zdradzic,bo malzenstwo mam do doopy,ale jakos wlasnie boje sie,ze bede potem lezec i plakac,a i tego,ze to przez brak czulosci w zwiazku i wogole...boje sie,ze mu sie rozkleje i zaczne ryczec,a to przeciez tylko bylby seks.

Gość gość
Dla kobiet seks to seks i nie potrzeba do niego uczucia mężczyźni zaś odwrotnie - seks związany jest ściśle z miłością i chęcią bycia razem.