Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjaprzesadzam

Mam nudnego, uległego faceta bez swojego zdania! Czy za dużo wymagam?!!!?

Polecane posty

Gość czyjaprzesadzam
Dobra, już ze mnie trochę złośc zeszła ale czeka mnie dużo poważnych decyzji w przyszłości.

Gość Czysty Tlen
A on w żadnym wypadku nie jest agresywny. To już ja go kiedyś popchnęłam a on taki przerażony stał się w jednej sekundzie, że aż mi się go żal zrobiło. Nie wyobrażam sobie, żeby on mnie chociaż mocniej złapał. Zawsze jest niezwykle delikatny, zarówno na codzień jak i w sytuacji intymnej (bardzo to doceniam). No to rzeczywiście to doceniasz jak pchasz na drzwi i masz pompę z niego że był przerażony .....

Gość czyjaprzesadzam
Gdzie ja napisałam, że się z niego śmiałam! Bardziej byłam zszokowana i mu współczułam. To była taka sytuacja, że byłam jakaś podminowana, on stał w drzwiach a że jest dobrze zbudowany to zagradzał całe drzwi. Chciałam wyjsc żeby ochłonąc i go tak popchnęłam na framugę.Za bardzo go nie ruszyłam swoją masą 50 kg przy wzroście 170 ale on się przeraził jakbym conajmniej mu miała obic twarz! Strasznie mi się wtedy głupio zrobiło, że tak zareagowałam i go szczerze przeprosiłam.

Gość Obiektywna bezcenna radafaceta
powinnaś go przeprosić i zrobić mu loda bo doznał od ciebie zła

Gość Anielica choć brunetka :D
swoją masą 50 kg przy wzroście 170 łooo matko jaka ty musisz być chuda aż nie wierze

Gość czyjaprzesadzam
No ale proszę Was, czy to jest normalne żeby bac się popchnięcia takiego jakiego doznał ode mnie?!? Wiem, nie powinnam tak się zachowac ale nie zrobiłam mu chociaż minimalnej krzywdy. Ja na jego miejscu jak już to bym się ostro wkurzyła ale nie przestraszyła. Szczególnie, że jest to mężczyzna 1.90, wysprotwany, dobrze zbudowany!

Gość czyjaprzesadzam
Uwierz mi wyglądam normalnie:)

Gość Perfekcyjny śledczy
no może "zła" to trochę przesada ale urazów doznał od Ciebie fizycznych popychanie i zamiar cytuję "obicia twarzy " oraz ciągłe nękanie ofiary przez brak akceptacji, oraz zmienianie na SIŁĘ tego biednego niewinnego mężczyzny to może prowadzić do lęków przed tą osobą taka sytuacja miała pod drzwiami w domu poszkodowanego gdzie ofiara rzuciła się na niego nie z zamiarem wycałaowania jak to robi KOBIECA kobieta tylko z zamirem pobicia i użycia prymitywnego argumentu siły .....

powinnaś go przeprosić i zrobić mu loda bo doznał od ciebie zła Rzeczywiście bezcenna ta rada :D typowa dla faceta ....:P

Gość czyjaprzesadzam
Własnie napisałam, że przeraził się JAKBYM mu miała conajmniej obic twarz a ja go tylko popchnęłam żeby przejsc i ochlonąc! Nigdy bym mu tak nie zrobiła. Nie rozumiem czemu on się tak boi przemocy, przecież spokojnie byłby się w stanie obronic przed większością ludzi. Ten czlowiek jest tak zahukany, że przeraża go nawet podniesiony głos!!!

Uwierz mi wyglądam normalnie Niech zgadne jesteś brunetką i brązowych oczach wysoką i chudą ( z anoreksją) Zgadłem ?

Gość czyjaprzesadzam
Nie:) Mam naturalne blond włosy i niebieskie oczy:) No i wzrost raczej średni - 170.

ej dlaczego piszesz z mojego niku ja nie pisałam czegoś takiego Ktoś się podemnie podszywa ? Ale jak to możliwe ?

Gość Perfekcyjny śledczy
Przpraszam to ja to wysłałem tak z ciekwości chciałem wiedzieć dlatego użyłem twojego kobiecego nika :D wybacz

Gość czyjaprzesadzam
Czemu myślałeś, że jestem brązowooką brunetką?

Gość Perfekcyjny śledczy
Nie Mam naturalne blond włosy i niebieskie oczy No i wzrost raczej średni - 170. 170cm znajduje się pomiędzy średnia/wysoka Lubię niebieskie oczy ❤️

Aha ,ale nie pisz więcej z mojego niku ! Idę spać dobranoc :)

Gość czyjaprzesadzam
Czemu myślałeś, że jestem brązowooką brunetką?

Gość Perfekcyjny śledczy
Czemu myślałeś, że jestem brązowooką brunetką? Po prostu założyłem wygląd który jest bardziej pospolity brunetek jest więcej i ludzi o brązowym kolorze oczu też :) A JAK CI SIĘ PODOBA MOJA OCENA PSYCHOLOGICZNA ? Tak z humorem troche

Gość czyjaprzesadzam
Imponująca:) Szczególnie ten fragment o kobiecej kobiecie przypadł mi do gustu! Widzę, że godzina robi swoje:)

Gość Perfekcyjny śledczy
oraz ciągłe nękanie ofiary przez brak akceptacji, oraz zmienianie na SIŁĘ tego biednego niewinnego mężczyzny to może prowadzić do lęków przed tą osobą Ale to akurat pisałem serio reszta podkoloryzowana :D wiesz że możesz go do siebie zrazić jak będziesz próbowała go zmienić ....zmienic nagle ;)

Gość czyjaprzesadzam
Wiem ale ja już mam dośc tej sytuacji! Nie wiem czy mi się poprzewracało w głowie ale już przestaję go postrzegac jako ideała tylko jako życiową ciamajdę. Głupio mi, że tak o nim piszę ale co ja poradzę, że właśnie to czuję!

Gość Perfekcyjny śledczy
Ps. A propo Twojego wcześniejszego pytanka o brunetkę brunetki są bardziej agresywne tak mówią ale ja jestem dobrym śledczym i zakłada wiele opcji :D

Gość czyjaprzesadzam
No pewnie, trzeba myślec wielopłaszczyznowo! Zgłoś się do W11.

Gość czyjaprzesadzam
:)

Gość Perfekcyjny śledczy
Wiem ale ja już mam dośc tej sytuacji! Nie wiem czy mi się poprzewracało w głowie ale już przestaję go postrzegac jako ideała tylko jako życiową ciamajdę. Głupio mi, że tak o nim piszę ale co ja poradzę, że właśnie to czuję! to może zastanów się i wypisz jakie cechy śa dla ciebie atrakcyjne u mężczyzn może ci pomoże i zobaczysz czego sama chcesz tylko pisz na luzie nie zastanawiaj się godzinami tylko to co ważne :) 2 rzecz to czy rzeczywiście on jest ciamajdą zastanów się nie znam go może jest a może nie tylko ty postrzegasz go innaczej nisłusznie może brak mu chrakteru tylko z kobietami a może tylko z tobą ? może udaje a może chce żby było dobrze i naczytał się śmiesznych gazetek dla "samców alficzków" i mu się wypatrzył wzorzec faceta ?

Gość Perfekcyjny śledczy
Zgłoś się do W11. eee tam W11 :( wolałbym KRYMINALNYCH ! :D Będziesz mi kibicować, by się udało ? :)

Gość czyjaprzesadzam
Ehh, ja wciąż mam wrażenie, że dzieciństwo się za nim ciągnie. Myślę, że te awantury i przemoc ze strony ojca odegrały na jego psychice taką rolę. Wbrew temu co wyczytałam nt DDA on próbuje byc za wszelką cenę w 100% przeciwieństwem ojca. Wiem, że on marzy o stabilizacji. Ja też ale wiesz ile można wciąż decydowac za nas dwoje. Swoją drogą w jedynej dziedzinie w jakiej się realizuje to kariera zawodowa, mimo, że jeszcze się uczymy to on już (ze względu na rewelacyjne osiągnięcia) dostaje propozycje pracy od dużych koncernów. Zarabia na własne utrzymanie całkiem sam. Na ojca pijaka nie może liczyc. Matka nieznana. Podziwiam go za to, że jest taki inteligentny ale z drugiej strony mam ochotę płakac, bo wiem, że on nie jest w stanie się dobrze zaprezentowac i kompletnie nie radzi sobie w trudnych sytuacjach/konfliktach!

Gość czyjaprzesadzam
Oczywiście, że będę kibicowac. Tylko nie wiem czy Ci to będzie potrzebne, podobno jesteś PERFEKCYJNY:)

Gość Perfekcyjny śledczy
Oczywiście, że będę kibicowac. Tylko nie wiem czy Ci to będzie potrzebne, podobno jesteś PERFEKCYJNY Ale jak widać PERFEKCYJNOŚĆ irytuje ....twój facet jest perfekcyjny i doprowadza Cię do szału czasem trzeba się wyluzować bo można się wypalić ale to nic w porównaniu z BRAKIEM CHRAKTERU niestety ale to bardzo ważna rzecz która w 80% decyduje o całym naszym życiu dal przykładu inteligencja to 15 % jak będziesz "cnotliwym chłpopcem" to nawet kobiety cię nie szanują A one są uosobieniem niby DELIKATNOŚCI ale to bajka co ci po delikatności jeśli na kimś nie możesz polegać ....