Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielicaaaaaaa

POCZĄTEK WRZEŚNIA NAD MORZEM???

Polecane posty

Gość Anielicaaaaaaa

Warto jechać?? czy coś się jeszcze dzieje, jak z pogodą w latach poprzednich?? szukam jakichkolwiek opinii ludzi którzy jeżdzą po sezonie nad Bałtyk

Gość gość
my jeździliśmy w lipcu i przez kilka lat z rzędu więcej mielismy deszczu niż słońca. od 4lat jeździmy w ostatnim tygodniu sierpnia i jesteśmy do 7-8 września. i jest naprawdę przyzwoicie. deszczu jak na lekarstwo-do tej pory trafiał nam się jeden-dwa dni brzydsze. dość ciepło. nawet niektórzy się kąpali. co do atrakcji to w większych miastach tego nie odczujesz,ale w małych już pod koniec sierpnia wszystko się zamyka. zależy od tego co ciebie interesuje. my jak jedziemy to ważne jest dla nas aby wypożyczyć rowery, skutery, mieć możliwość pograć w kręgle, odwiedzić latarnię i muzeum, pojeździć konno. dyskoteki czy bary karaoke nas nie kręcą,więc nie mamy problemu z wyjazdem poza sezonem.

Gość gość
Pogoda to się nie martw. W lipcu potrafi padać nad morzem non stop i wjac . A niektórzy wolą po sezonie, albo urlopy dop. Dostają. Nasze morze to zawsze ruletka ale ostatnimi czasy we wrześniu jest dość ciepło. Lepiej niż w czerwcu.

Dziękuje Bardzo, myślałam nad Władysławowem, ale lepsze kwatery za daleko od plaży, więc chyba pojedziemy do Karwi 15 km na zachód, byliśmy tam 4 lata temu końcem sierpnia i było fajnie, a właśnie bliskość Władysławowa i 3Miasta za mną przemawia bo chciałabym pozwiedzać troszkę no i poleżeć na plaży również.

Gość gość
ja też podbije temat, bo też mnie interesuje wrzesień nad morzem.

Gość gość
Ale Swinoujscie to takie nieciekawe.Ja mieszkam w De i jak wybieram sie nad polskie morze to wlasnie koniec sierpnia albo poczatek wrzesnia

Gość gość
Biest chyba też mieszka w De:-) A ja bardzo lubię Świnoujście, w sumie to ja w ogole uwielbiam morze a niestety los mnie umieścił na drugim końcu Polski :-)

Tak :-) Ja nie bylam nad pl morzem 12 lat... Zastanawiam sie jak bedzie... :-P Jak bedzie nam nudno to pojedziemy do Kopenhagi na 2 dni.

Gość gość
Ja z rodzicami zawsze jeździłam nad morze zahaczając o ostatni tydzień sierpnia i pierwszy września. Rok temu pojechałam z mężem do Gdańska dokładnie 1-9 września. Jak dla mnie super sprawa, bo nie ma tak dużo ludzi jak w sezonie, jeżeli jeszcze ktoś ma stoiska to są wyprzedaże (i to ogromne). Co do tego czy coś się dzieje. Pamiętam, że rok temu w Spocie był bardzo fajny piknik leśniczy dla dzieci (czy jakoś tak), ale prócz tego można sobie samemu zorganizować czas jeżdżąc do zoo, różnych muzeów lub po prostu skwiercząc na plaży ;) A pogoda raczej jest w porządku, wrzesień to jeszcze nie jesień ;) Ja jestem zadowolona i wolę jeździć albo przed sezonem albo po.

Gość lilialuiza
Jak dla mnie, to lepiej niż w same wakacje-jeszcze wszystko żyje i działa a już nie ma aż takiego tłoku.

Gość gość
no to w takim razie nie pozostaje nic innego jak rezerwowac wczasy. i pogodę :)

Gość Pustelnik90
Świetny pomysł! popieram ten okres na urlop nad morzem! Właśnie wróciliśmy i powiem szczerze, że warto było jechać. O wiele mniej ludzi, sporo otwartych lokali więc generalnie poza spacerami jest co robić. Jako nocleg wybraliśmy sprawdzone już nie raz apartamenty Sun&Snow. Czysto, tanio i przyjemnie. Nic więcej nie potrzeba :) https://www.sunandsnow.pl/apartament-kolobrzeg-ultramarine-330?undefined